![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
Teac CD-W552E i problem z nim
Witam ,
Minal juz rok od kiedy mam ta nagrywarke i mam strasznie mieszane uczucia co do niej ![]() ![]() Pleas pomozcie mi cos zrobic z tym sprzetem ![]() Pozd Fizol |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
i znowu symptom rocznego teaca
![]() 1) sprawdz dma, a najlepiej usun kontroler ide, restart, niech winda wykryje co ma wykryc, jesli zarzada restarta to sie zgadzamy i wtedy sprawdz 2) wgraj forceaspi 1.7, kilka razy zamieszczalem na forum, wiec poszukaj 3) gdzie sa te uszkodzone sektory, na samym koncu jeden, czy gdzies w srodku? 4) jesli masz gware to wal od razu do serwisu, tylko nie daj sie rolowac, jesli przetrzymaja nagryware dluzej niz to jest napisane w umowie gwarancyjnej to masz prawo rzadac kasy i dokladnie tyle ile za nia dales, mzesz tez rzadac nowej spawary, ty tu rzadzisz ![]()
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
Witam, dzieki za odpowiedz.Coz sektory sa na koncu ale to nie jest ostatni sektor (wiem ze ten moze byc czerwony przy nie zamykaniu sesji).A co do gwarancji to co mam im doklanie powiedziec?? Jak ja motywowac??Czy forceaspi 1.7 bedzie wspolpracowalo z moja plyta glowna soltek sl-45EP-T.Sorka ze tak truje ale mam juz dosyc tego napedu, nie na nim nie pale bo szkoda mi plyt ;/
Pzd Fizol |
![]() |
![]() |
|
|