![]() |
Wiele zależy od tego ile będziesz wypalał, i co będziesz wypalał.
Jak dużo to Teac, a jeśli będziesz wypalał oryginały to LiteOn.8) |
Ja mam Teaca ale 524E i nie narzekam jest b.dobry.No niby LiteOn kosi wszystko ale jak nie bedziesz kopiował oryginałów .
|
:) no wlasnie juz znalazlem na cdrinfo.pl ale dzieki :) czekam na dalsze subiektywne doswiadczenia czytelnikow :)
|
Stary, testów tych spawarek w necie jest naprawdę sporo..CDRinfo.pl,CDRinfo.com...itd
|
update
a jak wyglada sprawa z biosami? mozna je potem wgrac nawet po skasowaniu? i w ogole korekcja bledow i takie tam... jest gdzies jakis test i jednej i drugiej? albo jakies dane dokladne? musze poszukac ale jak ktos zna adresik to niech poda:)bardzo sie przyda :)
|
Czasem zdarzaja sie zabezpieczone plyty ale bardzo rzadko. Ogolnie zalezy mi wlasnie na jakosci plyt i trwalosci sprzetu. Czyli twierdzisz, ze TEAC cienko radzi sobie z zabezpieczonymi plytami, czy po prostu gorzej niz LiteON? uzywam oczywiscie CLONY XXL orac CloneCD :)
|
Jeśli stawiasz na jakość wypalonach płyt i na trwałość napędu to wybierz Teaca, jeśli jednak bedziesz przegrywał zabezpieczone płyty to kup Liteona.
|
TEAC czy LiteON ?
Witam wiem ze takie tematy juz byly... ale ja mam konkretna sprawe, na temat ktorej chcialem cos wiecej sie dowiedziec.
Mianowicie mam dylemat miedzy zakupem TEAC 40/12/48 a LiteOn 48/12/48. Czytam to forum regularnie ale jedni chwala LiteOn a inni TEAC. Ja osobiscie jestem za TEAC ale moze ktos ma jakies fakty ktore utwierdza mnie po stronie jednej z firm? Bardzo prosze o jakies + i - obu wypalarek :) Powiem od razu, ze cena nie jest dla mnie zadnym argumentem, ja chce miec niezawodna i szybka nagryware :) Dzieki z gory |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:59. |