![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
mp3 w samochodzie czy ktos cos wie???
Interesuje mnie odtwarzanie w samochodzie mp3 wiem ze sa juz pierwsze odtwarzacze ale czy sa zmieniarki .jesli ktos wie na temat "mp3 in car" to niech sie podzieli info. Pozdrawiam
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
chciałbym kupić kosiarkę do trawy jeśli ktoś wie gdzie takową można kupić to niech się podzieli informacją
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
HA HA HA! Pytalem dla tego ze nagrywane plyty CD-r nie chodza na moim odtwarzaczu samochodowym i mysle ze mp3 bylo by dobrym rozwiazaniem bo podobno ma silniejszy laser i moze czytac plyty CD-r i CD-rw
PS kosiarke kupisz w sklepie ogrodniczym. Pozdrawiam |
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
jaki model kosiarki?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
Mp3 in car? O.k. Widziałem takie cudo na giełdzie w Krakowie i w sklepie. Nazywało sie PIONEER. Model jaki to niewiem. Cena w sklepie to 2999 PLN a na giełdzie to 1800. Ja osobiście polecałbym ci któryś z modeli SONY z serii X-PLOD. Co prawda nie odtwarza MP3 ale gra z wszystkiego co mu włożysz nawet CD-RW. Co do ceny to jak dobrze poszukasz na giełdzie to kupisz taki za 500zł (najzwyklejszy) do 900 (z bajerami). A o zmieniarkach mp3 to nie słyszałem nic. No i niewiadomo czy coś takiego bedzie bo jak radio z mp3 do autka kosztuje prawie 3 paczki to zmieniarka nawet niechce myślec ile ale napewno coś koło tego albo lepiej,
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
jesszcze nie wiem ale koniecznie z odtwarzaczem mp3
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
Jesli mowisz ze te nowe radia odtwarzaja wszystkie plyty to moze i te nowe zmieniarki tez to potrafia na CD-rw to mi nie zalezy byle wszystkie CD-r czytaly poprawnie
A co do ceny to faktycznie duzo ale wszystkie nowosci kosztuja, a z pol roku to moze byc standart i ceny beda OK znasz moze jakas strone www poswiecona tematowi car audio? Pozdrawiam |
|
|
#8 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
Strony nie znam bo mnie to nie interesowało. Ja osobiście mam X-PLODA i daje czadu na wszystkim. Zadnych przeskoków czy trzasków. Jak bardzo ci zależy na mp3 w aucie to trudno kup teraz lub poczekaj ale jak ci nie zależy to kup sobie radyjko np. CDX-4000RX X-PLOD(ja mam takie mówie ci zaje..... to trzeba widzieć i słyszec) lub CDX-5000RX lub cokolwiek innego z serii CDX........(X w tym wypadku oznacza serie X-PLOD) do tego zmieniarke tez z serii X-PLOD która napewno też odtwarza muzyke z wszystkiego co popadnie i myśle ze bedziesz bardzo zadowolony. Jak byś dobrze poszukał to powinienes sie zmieścic w 1000-1200 pln za wszystko
|
|
#9 |
|
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Czesc !
Ja osobiście widziałem tylko AIWĘ na mp3 :-) Jaest ona o tyle dobra ze czyta z nagranej płytki również podkatalogi }> Cena ok 1000zł
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
dokladnie AIWA CDC-MP3, kosztuje 1499,- do dostania np w Media Markt ( powinni tego zabronic) i dziala, zarowno plyty tloczone, cdr-y, cdrw. Stylistyka panela przedniego troche za kojorowa, ale ogolnie ok. Oczywiscie ma mozliwosc podlaczenia zmieniarki.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
Cytat:
![]() \ / ___ ____ _____ ---------\ \ / | | \ | | | \ / | |___/ |___ |______/ \ / | | | | \ \ / ____ | |_____ | \_
|
|
|
#12 |
|
Gość
|
Mam takie radyjko w aucie dokładnie Aiwa CDC- MP3 R już ze trzy miesiące
jak ktoś ma jakieś pytania to niech pisze na email colmen@hoga.pl A moze podam pare parametrów : Po pierwsze czyta wszystkie prawie płytki nawet wypalana na wypałce z bardzo słabym laserem gdzie w kompach nie można jej odczytać to w radiu idzie dobrze mocny laser i super korekcja. Cd-rw też czyta . Poco komu do takiego radia zmieniacz mam w aucie 3 płyty z prawie 400 utworami mimo iż jeżdze dużo to i tak przesłuchanie całości zajmie wiek. Czyta do 8 katalogow wgląb i max 512 plikow na cd, praktyccznie zero przeskoków chyba ze na niezlych dziurach , kilka ustawien do dzwieku , duzy wyswietlacz full kolor , niewiem jest super jak dla mnie chodzi jak wicher. Dostepna w media markt lub na allegro u goscia wporządku facet pojechałem do niego kupic osobiscie i jest cool. Jka macie jakieś pytania konkretne piszcie email postaram sie odpowiedziec a i na stronach aiwa PL macie również informacje o tym radiu. Właścicielem Aiwy jest Sony |
|
|
#13 |
|
Gość
|
A CZY JEST ODCZOWALNA RUZNICA CO DO JAKOSCI MIEDZY CD A MP3?
|
|
|
#14 |
|
Gość
|
wpadłem na to:http://mp3.wp.pl/hardware/empeg/może ktoś poczyta
|
|
|
#15 |