![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
Program
Witam,
Czy jest taki program ktory na plycie CD-R robi tak ze sesje ktore juz sa nagrane staja sie niewidoczne( nie ma ich, nie da ich odczytac), tak zeby komp. widzial ja jako nowa pusta plyte? Pozdr. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Poszukaj opisu multisesji- w zasadzie- jak nagrasz nastepna sesje, a poprzednia jest zamknieta-to jest, ta poprzednia niewidoczna, cos gmatwam, ale tak jest. W zasadzie- bo mozna taka zamnknieta sesje podejrzec. Ale o takiej sesji trzeba wiedziec i trzeba to umiec
![]() |
![]() |
#3 | |
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Re: Program
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
no ja bym sprobował na przykładzie nero to tak zrobić:
x zaznaczyć "Continue Multisession..." - patrzac troche niżej ... x odznaczyć "Replace.." - ale to chyba niekonieczne x zanazczyć "Remove..." - to ważne x zaznaczyć "Add.." - jeśli chcesz dodać a jak dasz NEW ---> wywalic te pliki które bedziesz widział "zamglone" z płytki i dodac te które chcesz,poczym zamknąć sesje. Gołym okiem nie powinny byc widoczne starsze sesje. pzdr p.s. to na przykładzie angielskie wersji ale chyba wiadomo o co biega i która to zakładka...
#5 |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
witam
![]() ob@r, Yahol: jemu chyba raczej nie o to chodzi, przeczytalem to kilka razy bo nie bylem pewien Tomek777: ma racje ^_^ Scutum: tobie chyba chodzi o to, jesli dobrze rozumiem, czy da sie wyczyscic plyte CDR? no nie da sie; zawsze bedzie ja komp widzial ze cos tam jest, nawet jak dasz "continue multisession" i skasujesz dane z poprzedniej kompilacji; co najwyzej wlasnie mozesz tak zrobic
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
z płyty cd-r nic nie usuniesz C chyba że met. mechaniczną
![]() możesz usunąć zapis płyty w TOC poprzednią sesję-tak że nie będzie widoczna przy standardowym podglądzie płyty. -ale dane te cały czas sa na płycie i prawie na pewno (nie próbowałem)można je odzyskać (jesli ktos chce ![]() -ja robiłem to w winoncd ,ale o ile pamiętam w nero też nie ma problemu-w końcu jest to jedna z podstawowych funkcji przy tworzeniu CD MUltisession P.S. Czyli- jeśli chcesz ukryć sesje: -bo ci jest niepotrzebna- to nie ma problemu -by nikt do niej nie zajrzał - to nic z tego Ostatnio zmieniany przez RAVENSHEART : 31.01.2003 o godz. 10:37 |
![]() |
![]() |
|
|