![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.03.2003
![]() |
![]()
Chciałbym aby płyta CD-RW traktowana była jako mały twardy dysk. Wiem że umozliwiał to program Direct CD z pakietu "EASY CD KREATOR" Ale myślę że w NERO też jest gdzieś taka mozliwośc - czy ktoś mógłby mi pomóc i poprowadzić mnie przez gąszcz niezrozumiałych dla mnie pozycji w NERO !!! Mam ten program po polsku ale to jest naprawde skomplikowane. Dokładnie chodzi mi o to że w każdej chwili do płyty można dodac np. tylko jeden plik lub tylko jeden usunąć, czy też zmienić mu nazwę. Po prostu TWARDY DYSK (jakby nie patrzeć)
Czy w NERO da sie to zrobić - jeśli nie to skąd zaczerpnąć DIRECT CD działające w Windows Xp. Będę wdzięczny za okazaną pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Jesli dostales z nagrywarka program Nero, to powinien tam byc tez InCD, ktory sluzy do zapisu pakietowego na plytki CDRW. Uzyj go
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.02.2003
![]() |
Jesli masz nagrywarkę obsługującą Mount-Rainier to będziesz miał załatwioną sprawę. Tu masz opisane Mount-Rainier.
A tu jest lista nagrywarke obsługująca tą technologię. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.03.2003
![]() |
DZIEKI CHŁOPAKI
a WIĘC "in cd" JEDNAK DZIAŁA. Co do tego programu drugiego to na tej stronie www jest owszem demko , ale po sciagnieciu i zainstalowaniu okazuje sie ze mamy telefon do producenta gdzie mozemy zamowic program w pelnej wersii...a wiec niezla KPINA. w kazdym razie dzieki KRZYCHU- IN CD DZIAŁA !!!!! Pozdrowionka TUSEK.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Ciesze sie ze dziala
![]() |
![]() |
![]() |
|