![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.08.2003
![]() |
Teac W552e i desperacja mnie ogarniajaca... ;)
Czesc !
cos mi sie podzialo z ta palarka i za chiny nie moge dojsc co... chodzil na poczatku swietnie - nagrywala 52x jak burza no i generalnie wszystko bylo ok... ale od jakiegos czasu zglupiala ! Jak tylko zapodaje jej jakies wypalanie to rusza ale... : bufor skacze co chwilka od 100 do 5% i tak na okraglo przez co to co powinno sie bagrac w 3 min nagrywa sie 9 min.... ale to jeszcze nic - ona nagrywa tylko niektore plyty... ![]() zaladowalem nowy bios (1.09) nowego nero (6.0.0.11)nowe via hyperion i dalej to samo.... ;( (system oczywiscie winxp..) ale to chyba nie wina nagrywarki tylko programowa bo na winme smiga jak trzeba i zero problemow... czy ktos wie co z tym zrobic ![]() pisze bo skonczyly mi sie juz opcje i nie wiem co dalej z tym robic.... a w ostatecznosci foramt c:... a mi sie nie chce... ![]() jesli ktos wie jak rozwiazec ten problem to pli ![]() dzieki! pozdr lukasz |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
spróbuj na domyślnych sterownikach windowsa ...odinstaluj stery do Ide i po restarcie daj wykryć systemowi ...a nóż
![]()
#3 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Skaczący bufor jest skutkiem nie włączonego DMA. Na tej stronie masz napisane jak je włączyć pod WinXP. http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/win...ptips.php3#dma
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.08.2003
![]() |
udalo sie....
Rzeczywiscie z tymi dwoma podpowiedziami sie udalo.... najpierw chcialem wlaczyc dma dla nagrywarki, ale cos dziwnego sie dzialo, bo zmieniwszy na "dme jesli jest dostepne" w dalszym ciagu w polu bierzacy tryb widnialo PIO i zadne resterty nie pomagaly... ale odinstalowalem te sterowniki i pozwolilem systemowi zeby je zainstalowal jeszcze raz.... po restarcie od razu w polu bierzac tryb pisalo udma tryb 2... i wypala sie juz wszytsko bez problemowo !!!
Dzieki za pomoc !!! pozdr lukasz |
![]() |
![]() |
|
|