Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.05.2001, 08:22   #1
zbyszek24
Gość

TEAC512EB

Czy TEAC 512 EB bedzie pracować na Win ME ??W instruckji nic na ten temat nie ma??

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.05.2001, 10:09   #2
martinez
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 17.04.2001
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zbyszek - jeszcze jedno takie pytanie, a dostaniesz klapsa
A czy FDD będzie pracował pod Windows 2000 ? - pod warunkiem że zainstalujesz sterowniki z cedeka. Powinieneś go dostać wraz z flopem...

No, ale poważnie - przecież to tylko i wyłącznie napęd - będzie pracował pod Dosem, Linuxem itp. (tylko do tych systemów potrzebne są stery - tym razem poważnie )
Natomiast KAŻDY Windows wykryje ci automatycznie każdy napęd (CD-ROM, CD-RW, DVD-R, itp.)
Oczywiście potrzebne jest oprogramowanie działające pod żadanym systemem operacyjnym, ale w WIĘKSZOŚCI każdy program działający pod win98 będzie hulał na winME, win2000, winXP (czy o jaki zapomniałem ? Aha - winNT )
Także nie stresuj się niepotrzebnie. Zostaw to sobie na później - jak już zainstalujesz ME... (i nie chodzi mi tylko o nagrywarkę...)

pozdrawiam wszystkich użytkowników Windowsa ME
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Stary 28.05.2001, 11:30   #3
zbyszek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 20.05.2001
zbyszek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Kolego,wywoływanie stesu to nie moja specjalność!!Jak nie wiem to pytam,to chyba nie jest złe?!!
Jestem tutaj b. swieży .dla starych wyjadaczy ,odpowiadających na pytania jak moje proponuje magnez jako regenerat poziomu i stężenia płynów w organizmie człowieka-a jestem pewien że do tych naczelnych należycie
zbyszek jest offline  
Stary 28.05.2001, 12:15   #4
martinez
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 17.04.2001
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
zbyszek (28-05-2001 11:30):
Kolego,wywoływanie stesu to nie moja specjalność!!Jak nie wiem to pytam,to chyba nie jest złe?!!
Jestem tutaj b. swieży .dla starych wyjadaczy ,odpowiadających na pytania jak moje proponuje magnez jako regenerat poziomu i stężenia płynów w organizmie człowieka-a jestem pewien że do tych naczelnych należycie
Hmmm...
Nie zarzucałem ci wywoływania stresu... ale niech ci będzie.
Ja jestem zabezpieczony - codzienniem używam (uwaga : reklama) magnezu Pluszzzz
Bardzo dobrze że się pytasz... choć pytasz o rzeczy oczywiste - wystarczy lekko pomyśleć (to nie boli )

A jakby bolało, to polecam... magnez! Tak, on również działa kojąco (szczególnie na kaca - byleby nie o smaku brzoskwiniowym... bleeee...).

pozdrawiam wszystkich zażywających w bezpiecznych dawkach
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: