![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
TEAC512EB
Czy TEAC 512 EB bedzie pracować na Win ME ??W instruckji nic na ten temat nie ma??
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Zbyszek - jeszcze jedno takie pytanie, a dostaniesz klapsa
![]() A czy FDD będzie pracował pod Windows 2000 ? - pod warunkiem że zainstalujesz sterowniki z cedeka. Powinieneś go dostać wraz z flopem... No, ale poważnie - przecież to tylko i wyłącznie napęd - będzie pracował pod Dosem, Linuxem itp. (tylko do tych systemów potrzebne są stery - tym razem poważnie ![]() Natomiast KAŻDY Windows wykryje ci automatycznie każdy napęd (CD-ROM, CD-RW, DVD-R, itp.) Oczywiście potrzebne jest oprogramowanie działające pod żadanym systemem operacyjnym, ale w WIĘKSZOŚCI każdy program działający pod win98 będzie hulał na winME, win2000, winXP (czy o jaki zapomniałem ? Aha - winNT ![]() Także nie stresuj się niepotrzebnie. Zostaw to sobie na później - jak już zainstalujesz ME... (i nie chodzi mi tylko o nagrywarkę...) pozdrawiam wszystkich użytkowników Windowsa ME ![]()
martinez\nGG #755669 |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.05.2001
![]() |
Kolego,wywoływanie stesu to nie moja specjalność!!Jak nie wiem to pytam,to chyba nie jest złe?!!
Jestem tutaj b. swieży .dla starych wyjadaczy ,odpowiadających na pytania jak moje proponuje magnez jako regenerat poziomu i stężenia płynów w organizmie człowieka-a jestem pewien że do tych naczelnych należycie |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Cytat:
Nie zarzucałem ci wywoływania stresu... ale niech ci będzie. ![]() Ja jestem zabezpieczony - codzienniem używam (uwaga : reklama) magnezu Pluszzzz ![]() Bardzo dobrze że się pytasz... choć pytasz o rzeczy oczywiste - wystarczy lekko pomyśleć (to nie boli ![]() A jakby bolało, to polecam... magnez! Tak, on również działa kojąco (szczególnie na kaca - byleby nie o smaku brzoskwiniowym... bleeee...). pozdrawiam wszystkich zażywających w bezpiecznych dawkach
martinez\nGG #755669 |
|
![]() |
![]() |
|
|