![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.05.2002
![]() |
TeacW516EB słabo nagrywa płytye
Spotkał sie ktoś z takim przypadkiem żeby nagrywarka zbyt słabo wypalała płyty ?
TeacW516EB bios v1.0h, Aspi 4.71, 6m-cy, nagrała około kilkadziesiąt płyt. Teraz mam problem z odczytaniem swiezo nagranej z roznymi predkosciami płyty w tej nagrywarce oraz kilku innych CDROM-ach. Z nagranymi płytami audio również. Odróżnienie części nagranej od jeszcze nie nagranej jest trudne w porównaniu do płyt nagranych w innych nagrywarkach. Pozdrawam rupert |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Bywalec
Data rejestracji: 14.11.2001
![]() |
Cytat:
Mam taką samą spawarę i tesz miałem problem z biosem wyższym (1.0c) niż fabryczny 1.0b. Tak więc wgraj z powrotem bios 1.0b i sytuacja wróci do normy. Nie piszesz czy spawara dobrze nagrywała w poprzednich biosach, jaki masz OS, sprzęt pozostały. Napewno twój Teac jest OK tylko bios 1.0h jest do chrzanu. Pozdro. Teac górą! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.05.2002
![]() |
Problemy zaczęły się gdy miałem bios jeszcze w wersji 1.0b. Zmieniłem na 1.0h ale nic to nie poprawiło.
P2-266, 96RAM, dysk UDMA33. pozdrawiam rupert |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2001
![]() |
No to idz do serwisu, czy sklepu i reklamuj. Chociaz nie wierze, zeby laser siadl - to jest wlasciwie nie mozliwe, ale moze dostaniesz nowa nagrywarke. Wszyscy wiedza, ze TEACi sie nie psuja
![]() Pozdrawiam QLogic |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
podajcie adres ze starym biosem bo wymieniłem
![]() |
![]() |
|
|