![]() |
Ja wiem czy "ordynarny" ... nie wazne ... ;)
Lepiej niech da namiar na to forum ;D |
ie tam. Te "ordynarny" to było żartem.
Ale dzielnie się próbuje dowiedzieć czy jest ta możliwość z obrazkiem Pameli :) pozdrawiam |
jezeli kogos (Konlina) urazilem to przepraszam.
co do obrazkow - jezeli ktos chcialby walnac jakies wielkie gowno to przeciez Misiek4 moglby to wywalic, ale przeciez zazwyczj sa to malutkie obrazki albo gify o objetosci 10-20, no moze 30 kilo, tak jak w sygnatuze. zreszta inteligentny czlowiek nie walnie tam 0.5 megowego skana. pozdrawiam ps przy zmianie dysku za szybko wywalilem c, i mialem stary backup favorities, nie moge znalezc tego forum ale cos mi swita, ze bylo to http://www.cdrforum.com/index.php ale to nie bylo przy kazdym gosciu (widzialem 1 czy 2), ale skoro Misiek4 napisal, ze jest to mozliwe to mi sie nie przywidzialo :) . tak nawiasem to jak ktos nie zna tego adresu to polecam to forum. |
wow martinez to twoje foto? ;D ;D ;D
|
to znowu tescik, zastanawialem sie czy nozna umiescic jakis wyrazik kolo fotki ;D ;D
|
Cytat:
Tylko szybko wykasowałem moje zdjęcie, bo to była moja nieudana fotka ;) A tak naprawde zobaczyłem jak to tutaj wygląda i jak to się ładuje to się przeraziłem :o W każdym razie Miśkowi należą się wielkie dzięki :* pozdrawiam wszystkich "twarzowców" ;) |
Cytat:
dać ci palca, to zaraz całę rękę próbujesz urwać :) |
Cytat:
|
Konlin - czekam aż ty umieścisz jakiś rysuneczek...
Ciekawe co to będzie - koń na linie ? :) to żart oczywiście .... pozdrawiam |
qrna martinez podajesz adres i wysylam Ci koszulke do prania, jak to przeczytalem (kon na linie ;D ) to pol szklanki kawy wyladowalo na mie (akurat siorbalem :) ). a ten napisik to byl tescik-zarcik ;D .
Konlin - spoko, panuje luzik, idzie lato.... pozdrawiam |
Cytat:
A rzeczywiście można wyczuć już nadchodzące lato na forum - luzik, właściwie to kupa postów nie dotyczących wypalania, sprzętu itp., - tylko jeszcze panienek brakuje ;) Wirtualnych rzecz jasna (choć niekoniecznie) :) Konlin - mam nadzieję żeś się nie "zbraził" na mnie? Bo cosik cię nie widać na forum..... pozdrawiam wszystkie konie (niekoniecznie wiszące na linach ;) ) |
a co tesz test
|
raz, dwa, trzy, cztery, próba klawiatury
|
NO TO MACIE GRUPOWEGO CDRINFOSCARA ZA EFEKTY SPECJALNE.
POBILIŚCIE NAWET GLADIATORA. POZDRAWIAM bobek2 |
Cytat:
O obrazek to nie wiem jaki wkleje bo rzadnego fajnego w swoich zbiorach nie mam. No i nie mam czasu poczytac jak to w ogole zrobic :((( A w ogole jak sobie wyobrazales tego konia na linie, tzn. za co wisial? :)) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:08. |