![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
KONIEC TESTU
Witam,
SORRY ze tak dlugo czekaliscie (az 2 dni) ale po pierwsze nie wchodzielm do neta a po drugie zapomnialem o tym ![]() ![]() ![]() A wiec tak: Na poczatku myslalem ze to wina sterow via4in1. Gdy na czysto zainstalowalem wina i te stery to blad byl nadal. Wywalilem wiec te stery i wszystko bylo dobrze do... niedawna. Tak sie zlozylo ze chcialem podkercic kompa i przy okazji sprawdzic DMA w biosie (w winie niby byl wlaczany). Gdy wlaczylem go w biosie znowu zaczely sie te same problemy. Po wylaczeniu DMA w biosie windows przestal pokazywac ze jest wlaczany i wszytko bylo dobrze dlugo i szczesliwie. A wiec oglaszam, ze wina problemow lezala w DMA. Przypuszczam ze ta stara plyta sobie nie radzi. ZWYCIESCA TESTU JEST... A WLASCIWIE SA... -Sid-The-Rat=> POSZUKIWACZ oraz MACIEJ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gralatuluje zwyciescom i pozdrawiam! PS: pali->> Niestety odinstalowanie tapety pulpitu nie pomoglo (prubowalem 3 razy ![]() Laser->> nie trafiles, choc z pielgrzymka byles blisko ![]() TEST ZAKONCZONY |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
:)
Cytat:
![]() coś na wzór mojego profsa od Teleinformatyki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Re: KONIEC TESTU
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WOW, ale wypalajace maniactwo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() |
Re: Re: KONIEC TESTU
Cytat:
![]() znaczy mowimy o sp a nie o jakims patchu czy pumulative patchu? bo mimo szybkiego googlania nic nie znalazlem, a temat ciekawy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Nie wiem czy blya jakas zbiorcza jak w XP - chodzilo mi o te updejty
![]() ![]() Mi pomoglo nastepujace rozwiazanie ktore wyeliminowalo CRC i pozwolilo mi utrzymac UDMA2 (UDMA33): Dociagniecie Updatetow do Wina i nowego BIOSu do mobo. Zanim to zrobilem musilem jechac na PIO (litek 48246S i plyta na chipsecie 400 i dysk barrak V 80GB 7200) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Zadnego sp nawet jesli jest nie bede instalowal, poniewaz doslownie przed chwila dokonalem nowego odkrycia (nie wiem co o tym sadzic):
Po wylaczeniu DMA w dysku i cd-romie a wlaczeniu w nagrywarce nie ma tego problemu (jeszcze musze sprawdzic predkosc nagrywania) co o tym myslicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
ze jak pójdziesz do czestochowy na pielgrzymke to kto wie .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|