![]() |
KONIEC TESTU
Witam,
SORRY ze tak dlugo czekaliscie (az 2 dni) ale po pierwsze nie wchodzielm do neta a po drugie zapomnialem o tym :) (nigdzie nie ucieklem). Chcialbym podziekowac za duze zainteresowanie tematem :) (swoja droga jest to dobry sposob na zwrocenie uwagi znawcow sprzetu, jesli nikt nie chce odpowiadac || ) A wiec tak: Na poczatku myslalem ze to wina sterow via4in1. Gdy na czysto zainstalowalem wina i te stery to blad byl nadal. Wywalilem wiec te stery i wszystko bylo dobrze do... niedawna. Tak sie zlozylo ze chcialem podkercic kompa i przy okazji sprawdzic DMA w biosie (w winie niby byl wlaczany). Gdy wlaczylem go w biosie znowu zaczely sie te same problemy. Po wylaczeniu DMA w biosie windows przestal pokazywac ze jest wlaczany i wszytko bylo dobrze dlugo i szczesliwie. A wiec oglaszam, ze wina problemow lezala w DMA. Przypuszczam ze ta stara plyta sobie nie radzi. ZWYCIESCA TESTU JEST... A WLASCIWIE SA... -Sid-The-Rat=> POSZUKIWACZ oraz MACIEJ :jupi: :cisza: :papa: :piwo: :spoko: :uscisk: Gralatuluje zwyciescom i pozdrawiam! PS: pali->> Niestety odinstalowanie tapety pulpitu nie pomoglo (prubowalem 3 razy :) ) Laser->> nie trafiles, choc z pielgrzymka byles blisko :) TEST ZAKONCZONY |
:)
Cytat:
coś na wzór mojego profsa od Teleinformatyki ;) też mial takie powiedzonka. |
Re: KONIEC TESTU
Cytat:
Cytat:
|
WOW, ale wypalajace maniactwo :D
|
Re: Re: KONIEC TESTU
Cytat:
znaczy mowimy o sp a nie o jakims patchu czy pumulative patchu? bo mimo szybkiego googlania nic nie znalazlem, a temat ciekawy :) |
Nie wiem czy blya jakas zbiorcza jak w XP - chodzilo mi o te updejty :) . Teraz mam XP wiec tak mi sie napisalo :)
Mi pomoglo nastepujace rozwiazanie ktore wyeliminowalo CRC i pozwolilo mi utrzymac UDMA2 (UDMA33): Dociagniecie Updatetow do Wina i nowego BIOSu do mobo. Zanim to zrobilem musilem jechac na PIO (litek 48246S i plyta na chipsecie 400 i dysk barrak V 80GB 7200) |
Zadnego sp nawet jesli jest nie bede instalowal, poniewaz doslownie przed chwila dokonalem nowego odkrycia (nie wiem co o tym sadzic):
Po wylaczeniu DMA w dysku i cd-romie a wlaczeniu w nagrywarce nie ma tego problemu (jeszcze musze sprawdzic predkosc nagrywania) co o tym myslicie? |
Cytat:
ze jak pójdziesz do czestochowy na pielgrzymke to kto wie ....;) :3msie: :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:49. |