Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.12.2002, 12:15   #1
Marsellus
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.03.2002
Marsellus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tlumaczenie WinOnCd6 na glownej stronie.

czesc

Wlasciwie to jest do kogos kto zamieszcza posty na glownej stronie ... POjawilo sie tlumaczenie jednego z najlpeszych programow w jezyku polskim. Wiem kto to tlumaczyl bo sam sie w tym udzielalem ... a post jest taki biedny nawet krotkiego podziekowania dla tlumaczy. No coz ... widocznie cdrinfo.pl jest juz takie wazne ze nie trzeba dziekowac ludziom ktorzy to tlumacza ...

dzieki za krotkie podziekowania dla Grupy WCF i moze serwis doceni ze ma pierwszy w polsce tlumaczenie tego softu.
Marsellus jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.12.2002, 12:40   #2
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wiesz co jak masz jakieś wonty do tego co napisał tego newsa to napisz do niego a nie tutaj . Bo powiem ci szczeże nie mam ochoty czytać jak ktoś się żali na forum i to w dodatku na cdrforum!
tomgoo jest offline  
Stary 23.12.2002, 13:06   #3
pantest
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.11.2001
pantest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Marsellus -ano wlasnie...Tez mnie to troche "uderzylo" ,moze dlatego ,ze znam z "widzenia" grupe WCF.
Ja tlumaczom goraco dziekuje

pozdr

WESOLYCH SWIAT!
pantest jest offline  
Stary 23.12.2002, 13:56   #4
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja też bardzo dziękuje tlumaczom Winona 6,wiem ile to roboty bo też sie w to próbowałem bawić
lopus jest offline  
Stary 23.12.2002, 14:13   #5
SoBal
Były user

Data rejestracji: 08.04.2002
SoBal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Tlumaczenie WinOnCd6 na glownej stronie.

Cytat:
Marsellus napisa***322;(a)
czesc

Wlasciwie to jest do kogos kto zamieszcza posty na glownej stronie ... POjawilo sie tlumaczenie jednego z najlpeszych programow w jezyku polskim. Wiem kto to tlumaczyl bo sam sie w tym udzielalem ... a post jest taki biedny nawet krotkiego podziekowania dla tlumaczy. No coz ... widocznie cdrinfo.pl jest juz takie wazne ze nie trzeba dziekowac ludziom ktorzy to tlumacza ...

dzieki za krotkie podziekowania dla Grupy WCF i moze serwis doceni ze ma pierwszy w polsce tlumaczenie tego softu.
Przepraszam Marsellus ale nie dostałem żadnych informacji o tym, kto tłumaczył ten program, więc tego nie umieściłem z tej prostej przyczyny. Jeżeli uzupełnisz te informacje - ja uzupełnię newsa.
Stary 23.12.2002, 14:59   #6
skorpion
Bywalec

Data rejestracji: 15.11.2001
skorpion w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam
Moze to i moja wina za tą sytuacje ,bo jak wysyłałem Tłumaczenie do Miska4 to w mailu napisałem,że to te same osoby tłumaczyły ten program i ta sama grupa co poprzednie programy CloneXXL i Profiler.
Tak że Marsellus możesz mie zrypać za taki stan żeczy ( na PM ).
Takie okienko widać w WinOnCD v.6 w pomocy/o programie:

Roxio WinOnCD&reg; 6 Power Edition
Wersja 6.00.980 PL

Polska wersja :
radzio & megabard
we współpracy z: wyrwa, durzy, theCrow
Podziękowania dla: Alfik, Robson, Kangur, skorpion, Eladamari, Marsellus

WarezCity - the BEST Polish Warez Ever

Pozdrowienia dla ekipy z CDRinfo.pl
-----------------------------------------------------------------

Tak że teraz to już będzie wiadomo
W tej chwili po swietach zaczniemy tłumaczyć pozostałe składniki pełnej wersji tego świetnego programu i moze pozostałych tej firmy.
Gdyby ktoś zwas zauważył jakieś błędy proszę wysyłać INFO i screny na maila podanego w Info programu.
Mam jeszcze jedna prośbe żeby Winon działał poprawnie n/p pod XP należy wżucić Fixa przed spolszczeniem do niego który jest na stronie Roxio i wpis do rejestru owerburning który jest na Cdrinfo.pl
Jak ktoś zauważy błędy w wyświetlaniu polskich liter to znaczy że ma skopany system tak jak ja.Jak komus wywali program podczas włączenia INFO lub gierki to nie jest wina programu czy tłumaczenia ,wina leży po stronie systemu -Sprawdzone.
Acha należy zainstalować nowe sterowniki Aspi.
Ja nim pale wszystkie obrazy z Clona czy Nero ,zabezpieczone,ani razu nie zwalił mi płyty i wszystkie programy,filmy i gry chodzą.
Pozdrawiam
Stary 23.12.2002, 16:14   #7
Marsellus
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.03.2002
Marsellus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
skorpion spox )) hehe ... chodzi mi tylko ze jak cos robimy dla innych to moga napsac ze to nasza ekipa zrobila a jak nie dales info o tym to juz wiedza kto to zrobil i mysle ze w download stosowne info kto sie meczyl nad tym
Marsellus jest offline  
Stary 23.12.2002, 18:15   #8
Franc
Wymiatacz

Data rejestracji: 24.10.2002
Franc zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Składam podziękowania wszystkim autorom spolszczenia, piękny prezent sprawiliście mi na Święta. (Myślę, że nie tylko mi, ale i Innym -jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI)
Franc jest offline  
Stary 23.12.2002, 18:57   #9
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Marsellus napisa***322;(a)
skorpion spox )) hehe ... chodzi mi tylko ze jak cos robimy dla innych to moga napsac ze to nasza ekipa zrobila a jak nie dales info o tym to juz wiedza kto to zrobil i mysle ze w download stosowne info kto sie meczyl nad tym
wiesz tak jak napisal Sobal
jakby bylo info to bysmy zamiescili
jednak nie bylo informacji w maili

niestety nie instalujemy wszystkiego jak leci dlatego tez Sobal nie sprawdzal pomocy programu - sami rozumiecie jak to jest

z gory przepraszamy i poprawimy newsa
BD jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: