![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
hmmmmmmmmmmm........ no właśnie przypomnijcie sobie swoją pierwszą wypowiedź na forum.... biorąc pod uwagę większość łatwo dostępnych źródeł wytłumaczenia nie było (pomijając FAQ w których ZAZWYCZAJ nic ciekawego nie ma a przeszukiwanie ich to udręka. Więc pomyślałem po co qrwa jest to wasze forum?? po to rzeby się wykłucać o jakieś niemające znaczenia szczegóły?? nie (chociaż do tego też służy) ale jest m.in dla takich jak ja...
PS: słuchajcie czemu mnie od razu uznajecie za jakiegoś "lamera"(wiem, to słowo ma takią dziwną właściwość, że obraca się przeciwko wypowiadającemu je, ale jakoś mi nic do głowy nie przychodzi). To że jestem nowy na forum to nie znaczy że w ogóle się na kompach nie znam.... nie twierdzę że jestem alfą i omegą ani nic podobnego, po prostu trochę już w tym siedzę i to co w serwisie robią za 40-70 zł robie dawno sam, tylko ostatnio nie bardzo miałem czas żeby poszukać po necie. Następny powód napisania posta był prosty: mam ![]() ![]() Q: Czy wydajność na secondary slave jest niższa niż na secondary master?? (mam tylko teac w540e na secondary Ostatnio zmieniany przez xan123 : 19.04.2003 o godz. 22:38 |
![]() |
|
|