Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.04.2003, 22:28   #14
xan123
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.04.2003
xan123 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
hmmmmmmmmmmm........ no właśnie przypomnijcie sobie swoją pierwszą wypowiedź na forum.... biorąc pod uwagę większość łatwo dostępnych źródeł wytłumaczenia nie było (pomijając FAQ w których ZAZWYCZAJ nic ciekawego nie ma a przeszukiwanie ich to udręka. Więc pomyślałem po co qrwa jest to wasze forum?? po to rzeby się wykłucać o jakieś niemające znaczenia szczegóły?? nie (chociaż do tego też służy) ale jest m.in dla takich jak ja...
PS: słuchajcie czemu mnie od razu uznajecie za jakiegoś "lamera"(wiem, to słowo ma takią dziwną właściwość, że obraca się przeciwko wypowiadającemu je, ale jakoś mi nic do głowy nie przychodzi). To że jestem nowy na forum to nie znaczy że w ogóle się na kompach nie znam.... nie twierdzę że jestem alfą i omegą ani nic podobnego, po prostu trochę już w tym siedzę i to co w serwisie robią za 40-70 zł robie dawno sam, tylko ostatnio nie bardzo miałem czas żeby poszukać po necie. Następny powód napisania posta był prosty: mam modem i nie mam za bardzo kasy na przekopywanie jakiś mglistych FAQ i forum. Wolę po prostu zapytać!! Swoją drogą dzięki za rozwiązanie, chociaż wpadłem na nie sam, przestawiając zworki^_^
Q: Czy wydajność na secondary slave jest niższa niż na secondary master?? (mam tylko teac w540e na secondary

Ostatnio zmieniany przez xan123 : 19.04.2003 o godz. 22:38
xan123 jest offline  

Twoje uprawnienia: