![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Update firmware***39;u TEAC CD-W512EB z wersji 2.0A do 2.0F ?
Nagrywarka nie rozpoznaje płyty CD-RW700 firmy TDK 4x, 8x, 10x twierdząc, iż nie jest to płyta CD-RW...
Nagrywarka posiada bios wersji 2.0A, i zastanawiam się nad jego uaktualnieniem (chociaż nie mam pewności czy jest mi to na wogóle potrzebne...) Jednak nie mam zielonego pojęcia, czy istnieje możliwość automatycznego upgrad'u z wersji 2.0A do 2.0F ? Co gorsza, jeszcze nigdy nie robiłem takowego uaktualnienia i stąd moje obawy... Proszę o wszelkie możliwe komentarze, za które z góry dziękuję (biell@poczta.onet.pl) |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Update firmware***39;u TEAC CD-W512EB z wersji 2.0A do 2.0
[quote]dar(e)k (25-01-2002 23:37):
Nagrywarka nie rozpoznaje płyty CD-RW700 firmy TDK 4x, 8x, 10x twierdząc, iż nie jest to płyta CD-RW... Nagrywarka posiada bios wersji 2.0A, i zastanawiam się nad jego uaktualnieniem (chociaż nie mam pewności czy jest mi to na wogóle potrzebne...) Jednak nie mam zielonego pojęcia, czy istnieje możliwość automatycznego upgrad'u z wersji 2.0A do 2.0F ? Co gorsza, jeszcze nigdy nie robiłem takowego uaktualnienia i stąd moje obawy... 2.0A musisz na pewno zubgradować ponieważ niemasz DAO RAW i nie możesz angrwyać Securoma i innych zabezpieczeń. Ja osobiście polecam 2.0B ponieważ on jest chyba najlepszy ze wszystkich biosów wydanych przez Teac. |
![]() |
|
|