Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.01.2002, 19:05   #1
veloni
Gość

WinOnCD 3.8, 5.0 i Plextor 2410TA - długie

Witam i prosze o pomoc. Mam problem z nagrywaniem plyt Plextorem 2410TA pod programami WinOnCD w wer. 3.8 i 5.0. Wczesniej mialem Yamahe 4,4,16 i korzystalem z dolaczonego WinOnCD, wiec sie do niego przyzwyczailem. Zapragnalem miec nagryware z BurnProffem no i mam (porblem). Dotyczy on niedopelnienia bufora w WinOnCD. Kiedy to nastepuje program pyta sie co ma zrobic ale wywala tylko dwie alternatywy. Albo przerwac nagrywanie albo zapisac bledy ktore wystapily do pliku. W obu przypadkach plyta wyjezdza z napedu i jest do wyrzucenia. Nie ma mozliwosci kontynuowania zapisu. Problem nie istnieje w NERO i Clone CD - mechanizm zabezpieczajacy buffer-underrun dziala poprawnie i mozna przegrywac w locie z najwyzsza predkoscia bardzo porysowane plyty. Prosze o pomoc bo NERO nie specjalnie mi lezy i nie chcialbym sie zmuszac do przestawienia. Moj system to Win XP PL. WinOnCD ma zainstalowane wszystkie mozliwe service packi i patche. Dzieki!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.01.2002, 12:10   #2
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
3.8 nie moze chdzic pod XP 9 chociaz gdzies tam byl patch
5.0 jest do XP, ale wywal najpierw 3.8 i siagnij z ww.roxio.de sterownik "unidrv" ( obsluguje twojego plextora).
To co piszesz wsakzuje na niezgodnosc sterownika( jest to duze uproszczenie, gdyz nie jest to typowy driver), lub
zla konfiguracje sprzetu i siada ci transmisja ( nie zawsze burnproff to zalatwi)
bgn jest offline  
Stary 14.01.2002, 00:04   #3
veloni
Gość

Skad qrde mam sciągnąć ten magiczny uniwersalny sterownik. Przeryłem całe www.roxio.de we wszystkich wersjach jezykowych i nie moge tego znalezc. Sorry za upierdliwość ale zależy mi na tym więc jeśli ktoś mógłby mi to podesłać na priva albo podać bezpośredni link byłbym wdzięczny. Pozdrowienia

Stary 14.01.2002, 11:32   #4
bgn
`

www.roxio.de
dowland
treiber
i jest unidriver a obok lista obslugiwanych nagrywarek A-Z
bgn jest offline  
Stary 14.01.2002, 11:34   #5
bgn
`

plik ma ok.1,2 MB. Jesli twoj box tyle przyjmuje to napisz do mnie na priva- moge ci przeslac, co mi tam
bgn jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: