![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
WinOnCD 3.8, 5.0 i Plextor 2410TA - długie
Witam i prosze o pomoc. Mam problem z nagrywaniem plyt Plextorem 2410TA pod programami WinOnCD w wer. 3.8 i 5.0. Wczesniej mialem Yamahe 4,4,16 i korzystalem z dolaczonego WinOnCD, wiec sie do niego przyzwyczailem. Zapragnalem miec nagryware z BurnProffem no i mam (porblem). Dotyczy on niedopelnienia bufora w WinOnCD. Kiedy to nastepuje program pyta sie co ma zrobic ale wywala tylko dwie alternatywy. Albo przerwac nagrywanie albo zapisac bledy ktore wystapily do pliku. W obu przypadkach plyta wyjezdza z napedu i jest do wyrzucenia. Nie ma mozliwosci kontynuowania zapisu. Problem nie istnieje w NERO i Clone CD - mechanizm zabezpieczajacy buffer-underrun dziala poprawnie i mozna przegrywac w locie z najwyzsza predkoscia bardzo porysowane plyty. Prosze o pomoc bo NERO nie specjalnie mi lezy i nie chcialbym sie zmuszac do przestawienia. Moj system to Win XP PL. WinOnCD ma zainstalowane wszystkie mozliwe service packi i patche. Dzieki!
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
3.8 nie moze chdzic pod XP 9 chociaz gdzies tam byl patch
5.0 jest do XP, ale wywal najpierw 3.8 i siagnij z ww.roxio.de sterownik "unidrv" ( obsluguje twojego plextora). To co piszesz wsakzuje na niezgodnosc sterownika( jest to duze uproszczenie, gdyz nie jest to typowy driver), lub zla konfiguracje sprzetu i siada ci transmisja ( nie zawsze burnproff to zalatwi) |
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Skad qrde mam sciągnąć ten magiczny uniwersalny sterownik. Przeryłem całe www.roxio.de we wszystkich wersjach jezykowych i nie moge tego znalezc. Sorry za upierdliwość ale zależy mi na tym więc jeśli ktoś mógłby mi to podesłać na priva albo podać bezpośredni link byłbym wdzięczny. Pozdrowienia
|
|
|
#4 |
|
`
![]() |
www.roxio.de
dowland treiber i jest unidriver a obok lista obslugiwanych nagrywarek A-Z |
|
|
|
|
#5 |
|
`
![]() |
plik ma ok.1,2 MB. Jesli twoj box tyle przyjmuje to napisz do mnie na priva- moge ci przeslac, co mi tam
|
|
|
![]() |
|
|