Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Uzywajcie do Cholery SZUKAJ - SZUKAJ na gornej belce... (https://forum.cdrinfo.pl/f2/uzywajcie-cholery-szukaj-szukaj-gornej-belce-8063/)

SoBal 03.06.2002 17:25

czyli m.in Polsce :)

-Sid-The-Rat=> 03.06.2002 17:40

czy naciskajac 'yes' wprowadzasz identyfikujacy cie JEDNOZNACZNIE kod, laczysz sie z serwerem uwiezytelniajacym...? raczej nie, wiec tylko klikasz 'yes' a nie uzywasz elektronicznego podpisu

w Polsce przepis wchodzi 15 sierpnia - czyli jeszcze NIE w Polsce... :)

Majonez 03.06.2002 19:26

a tak cholera w ogole to

temat uzywania szukaj byl juz tez poruszany min przeze mnie :)
po drugie to walka z wiatrakami - czy widzisz ile osob tu sie rejestruje co drugi taki post jest napisany przez kogos kto pierwszy raz cos tu pisze ma nagrywarke lub nawet kompa od dwoch dni i nie ma zielonego pojecia o nagrywaniu

i po trzecie (bo mam zly humor teraz) to wlasciwie na upartego offtopic no ale dotyczacy forum jako forum wiec zostaje :) (jak tu sobie siedze i czytam te posty to mi sie jakos humor poprawia)

trzym sie wszyscy

Nikita_Bennet 03.06.2002 22:52

Cytat:

Wszytsko super, ale nie pomyslałeś o tym, że są tacy, którzy łączą się przez modem i nie stać ich na to, aby przeszukiwać dziesiątkami minut czy godzinami postu z podobnym problemem ?
coz siedze na modemie (ostanio nawet na 0 202122) i to sporo (no za wyjatkiem czasu jak mi go zabiora ale to inna bajka) i powiem ze mozna szukac i robie to i jest to lepsze niz szukanie swego postu i dopisywanie o co chodzilo pytajacemu. dzieki szukaniu znalazem wiele potrzebnych mi info o ktorych na polskich serwerach nie bylo sluchu (odnosnie mego mobo)
coz. owszem moze i jest to drogie ale nie wierze ze znalezienie info jest drozsze niz 10 zl na tym forum a na tyle kazdego raczej stac, po prostu trzeba nauczyc sie szukac tak samo jak .............. zyc - nie zawsze podadza wsio na talerzu a te 10 zl to pryszcz (no chyba ze ktos az tak sepi)

pzdrwm Nikita_Bennet

SoBal 03.06.2002 23:24

wkońcu jakaś poztywna odpowiedź, no i mamy pierwszą osobę która przyznała się do używania 'Szukaj' :) - tak otwarcie :)

grzeniu 03.06.2002 23:50

Czasami jak mam humor to szukam za tych co pytaja i podaje gotowego linka, wiem ze czesto ci nowi po prostu nie zauwazaja tego drobnymi literkami napisanego "szukaj" i nie zawsze jest to spowodowane ich lenistwem. Poza tym po co ich od razu na poczatku stresowac ;) Wiekszosc szybko sie uczy i raczej rzadko trzeba zwracac uwage starszemu wyzeraczowi ;p

TOMMYx 04.06.2002 01:42

coz. owszem moze i jest to drogie ale nie wierze ze znalezienie info jest drozsze niz 10 zl na tym forum a na tyle kazdego raczej stac, po prostu trzeba nauczyc sie szukac tak samo jak .............. zyc - nie zawsze podadza wsio na talerzu a te 10 zl to pryszcz (no chyba ze ktos az tak sepi)

Jeszcze raz powtarzam, nie chodzi o to, że źle się szuka na modemie, ale o to, ile to kosztuje.
Tak jak napisałeś, znalezienie info nie jest droższe niż 10 zł, a ile będzie kosztowało napisanie postu offline, połączenie się i wklejenie go do nowego tematu?
Stawiam na mniej niż 1 złotóweczke :-)

Pozdrawiam. TOMMYx

TOMMYx 04.06.2002 01:44

Cytat:

grzeniu (03-06-2002 23:50):
Czasami jak mam humor to szukam za tych co pytaja i podaje gotowego linka, wiem ze czesto ci nowi po prostu nie zauwazaja tego drobnymi literkami napisanego "szukaj" i nie zawsze jest to spowodowane ich lenistwem. Poza tym po co ich od razu na poczatku stresowac ;) Wiekszosc szybko sie uczy i raczej rzadko trzeba zwracac uwage starszemu wyzeraczowi ;p
Dokładnie tak, dokładnie !!! :-)

Nikita_Bennet 04.06.2002 18:10

wyjasnie blizej o co mi chodzilo

napisales
Cytat:

Stawiam na mniej niż 1 złotóweczke :-)
coz jak kcesz zlatwic cos za zlotowke to i mozesz chyba se odposcic te sprawe bo jest malo wazna (1 zl - toz za to nawet piwa nie kupisz). po prostu nie lubie przesadnie oszczedzajacych.
jak zalezy ci na czyms to szukaj, pytaj ale sensownie i dbaj o otoczenie w ktorym pytasz.

TOMMYx 05.06.2002 01:43

Cytat:

Nikita_Bennet (04-06-2002 18:10):
wyjasnie blizej o co mi chodzilo

coz jak kcesz zlatwic cos za zlotowke to i mozesz chyba se odposcic te sprawe bo jest malo wazna (1 zl - toz za to nawet piwa nie kupisz). po prostu nie lubie przesadnie oszczedzajacych.
jak zalezy ci na czyms to szukaj, pytaj ale sensownie i dbaj o otoczenie w ktorym pytasz.
Po pierwsze, uważam, że w tym momencie piszesz głupoty ( bez obrazy).
Ponieważ fakt, że ktoś chce uzyskać jak najwięcej informacji przy niskich kosztach nie oznacza mało ważnej sprawy.
A po drugie, skąd możesz wiedzieć, czy ktoś jest przesadnie oszczędzający, czy nie???? Bo stwierdził, że może uzyskać tyle samo informacji za mniejsze pieniądze??? Daj spokój. Lepiej się zastanów dwa razy zanim nastęnym razem coś napiszesz. ;-)

A tak na marginesie zawsze sensownie czegoś szukam i myslę, że większość użytkowników zainteresowanych tematami związanymi z 'wypalaniem' tak robi.

Tak czy inaczej pozdrawiam. :-)
TOMMYx

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31.