![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2001
![]() |
Spisek producentów nagrywarek a Safedisc 2
Przeczytałem news DiscDump v1.10 beta 3 - Misiek4
oto skrót Firma Macrovision (twórca SafeDisc'a) zawarła ciche porozumienie z niektórymi producentami nagrywarek (Plextor, Sony, Teac). Plextor w nowych wersjach firmware'u przeznaczonego dla swoich nagrywarek usunęła część kodu, który umożliwiał poprawny zapis obrazów płyt zabezpieczonych przy użyciu SafeDisc v2.0. Dodatkowo starsze wersje biosów zostały usunięte z serwerów www firmy Plextor Teraz mam pytanie O Plextorze jest już wyjaśnione o co chodzi jego użytkownicy mogą ściągnąć starsze biosy i kopiować Safedisc 2 Ja ma pytanie czy inne wymieniowe firmy Sony a szcególnie TEAC też coś takiego zrobiły czy dopiero mają zamiar zrobić. Czy ktos kto ma TEAC CDW54E,CDW58E,CDW512E kopiował jakąś ORYGINALNĄ gre zabezpieczoną SAFEDISC 2 ? Jak tak to niech napisze czy udało sie skopiować, czy czyta się na innych komputerach i cdromach, jakiej nagrywarki użył w tym celu, jaki bios miała ta nagrywarka, jakim programem z jakimi ustawieniami. Takie zestawienie bardzo by pomogło. Ja mam TEAC CDW54E i kopiowałem pomyślnie safedisc wersja pierwszą ale z wersją 2 nie miałem jeszcze styczności. Użytkownicy TEAC łączmy się! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|