![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
virtual drive
czy moze mi ktos powiedziec co zrobic by clone cd widział virtual drive jako cd rom abym mogł z virtuala robic bezposrednio obraz płyty
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Nie do końca rozumiem: podmontowujesz obraz jako napęd wirtualny, a potem z obrazu chcesz zrobić obraz via VirtualDrive, tak ? Jeżeli tak, to jaki to ma sens ?
Jeżeli z kolei tworzysz wirtualny napęd z normalnymi plikami, z dysku twardego "udający" CD-ka to po co robić obraz Clone'm ? Chyba po prostu Cię źle zrozumiałem. Wyjaśnij, proszę. |
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
mam gre sciagnieta z neta jest spakowana jako jeden plik *.VCD moge ja wsadzic do wirtuala i rozpakowac na dysk czy tam innym programem a potem z twardziela zgrac na plyte ale wolal bym ten plik wrzucic do wirtuala i przegrac z wirtualnej plyty na plyte programem clone ale clone nie widzi virtual driva (jak bym chcial przegrac płyte to nie bylo by tematu)niech mi ktos powie czy jest mozliwosc przy uzyciu clone cd skopiowac z virtuala na plyte gry?
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
czy naprawde nikt nie wie co zrobic aby clone cd widział virtual drivea dodaje ze nero tez nie widzi a clony xxxl widzi to jak mam nagrac gre z obtazu płyty vcd?
|
![]() |
|
|