![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.03.2005
![]() |
Wariujące napędy HELP!!!
Mam 2 nagrywarki LiteOn'a jedna Cd-kow LTR-52327S a druga Dvd SOHW-1673S. Od dluzszego czasu nagrywara cd normalnie wypala plytki tylko problem jest w tym, ze sie rozkreca i widzi mozna powiedziec co 10 plyte. Tak to wogole nie widzi plyty i nie rozkreca sie tylko jakies swisty wydaje. Z dvd jest ten problem ze plyty dvd nagrywa i czyta bez problemu, tylko cd'kow zwyklych nie rozkreca i nie widzi tak samo jak nagrywara CD tylko ze kazdej plyty nie widzi, bez wyjatkow. Probowalem odinstalowac wszystkie programy zwiazane z napedami CD/DVD, firmware wgrywac, nawet Aspi traktujac system i NIC. Problem dalej jest taki jaki jest. System to Microsoft Xp professional SP2 i wydaje mi sie ze po wgraniu SP2 zaczelo to sie dziac wszystko powoli. Wczesniej w ktoryms poscie kolega opisywal podobny problem ktory wystapowal podczas wypalania plyt Alcoholem, ja tak robilem i nic sie nie dzialo zlego przez dlugi czas, to to chyba nie jest wina alcohola. Poradzcie mi co zrobic z tym wszystkim, bo chyba wgram na nowo Winde i tyle bedzie zabawy. HELP!!!
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|