![]() |
Pedros, ja mam LiteONa 48125W, i udalo mi sie z powodzeniem skopiowac juz 3 tytuly zabezpieczone SD 2.80.xx....
- Need for speed : Hot Persuit 2 - Icewind Dale 2 - PL -????????????ojoj trzeciego nie pamietam, bylem przewosniczacym w komisji wyborczej i jestem wypompowany po calej nocy... jak sobie przypomne ( przeszukam ) plytki to podesle tytul.... Kopie robilem na klonie 4.0.1.10, 2 oryginaly, a NFS:HP 2, sciagnalem iso pod Clona z DirectConnecta... Wszystko hula !!! |
A ja dla mojego Litka nie zauważam specjalnej różnicy między 3.3.4.1 i 4.x.10. I jeden i drugi nie dał sobie rady z sd2.8 u mnie i chyba wrócę do 3.341. A profile to mi tylko przeszkadzają w 4 bo trzeba je edytowac, żeby zobaczyć jakie aktualnie mam ustawienia.
Może miałbym inne zdanie o 4, gdybym miał nagrywarkę nie obsługującą EFM? |
Mi to obojetne ale zregoly uzywam clona 4.nie trzeba ustawiac go tylko
wybieram typ plyty jaki chce przegrac i juz.Wiec mysle ze clon 4 jest duzo lepszy. |
nie!!!!!!!!
ja nadal uzywam CloneCD 3.3.4.1 bo uwazam ze CloneCD 3 jest do bani otoz nagralem nim okolo 10cd i te co nie byly zabezpieczone nagral zle a te co zabezpieczone dobrze i bylem do tylu na 7 pustych cd a mianowicie blad byl nastepujacy doszlo na cd wiecje blednych sektorow i wogole nie kazdy cd-rom widzial ten cd!!!!!! wiec ja nie polecam nie wiem jak inni!!!!!!!!!!!!!!!
=============================== pozdrv Pi@tal www.piatal.prv.pl gg: 2543258 =============================== |
Zapewne macie rację, dla mnie to bez różnicy i tak stosunkowo rzadko nagrywam płytki, nagrywarkę LG GCE 8240B (24x10x40) mam za friko, żałuję tylko że akurat na tym modelu nie udało mi się przegrać Age of Wonders II PL - ten model nie obsługuje SafeDiska- jak na złość x16 i x32 są kompatybilne , ciekawe czy zmiana biosu na numer 1.08 coś pomoże nie mogę znależć nic na temat zmian, jak ktoś coś wie z góry dzięki
|
według mnie ver.4 jest lepsza od 3
wkoncu tak powinno byc że nowsza wersja jest lepsza od starej;) Mnie zmiana zrobiła na dobre:P |
Re: Wersje CloneCD
Cytat:
|
Wersje CloneCD
Słyszałem odmienne zdania na temat CloneCD wersji 3.3.4.1. oraz 4.0.1.10. Czy nowa wersja jest rzeczywiście lepsza od starej?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:52. |