![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Wersje Nero-oco tu chodzi ??
Mam nagrywarkę Samsung CD-R/RW SW-252B i wraz z jej zakupem otrzymałem Nero 5.5.10.5. Patrząć na spis Nero Burning Rom na ichnej stronie Nero. Takiej wersji brak. Podczas próby instalowania nowszych wersji występują problemy. Pomijając nie obsługiwane opcje DVD bo niemam, nie działją inne. A to Info Tool się nie odpala, lub ogólnie dostępne na 5.5.10.5 punkty do odchacznia są nie aktywne [np: długość nazwy pliku,format tryb1 lub 2Xa, burn prof jest na stałe czy określ maksymalną prędkość zapisu]. Dalej do zakupionej nagrywarki AOpen CRW 5232 dostałem Nero Express. Jak wiadomo jest to wersja bardzo okrojona. Nero otrzymane od Samsunga nie dziła. Poprostu nie widzi tejże nagrywarki. Dostałem od kogoś NBR 6.0.0 ponoć uniwersalne i takie same cyrki się dzieją. Bark detekcji nagrywarki przez program. Mam w związku z tym takie pytanie. Czy samo Nero jest przypisane do danego typu nagrywarki, czy problem "leży" gdzie indziej. Jeżeli z góry przypisane to z jakich wersji mogę skożystać dla AOpen.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|