![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Avator, a moze poprzerabiasz gramofony tak, aby odczytywaly plyty kompaktowe ?
nie trzeba nic fleshowac! ( zero ryzyka) |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2002
![]() |
hehe zapomniałem że mam jeszcze ja na gwarancji ale ktoś wcześniej napisał że oddał na gwarancie i dostal nową tylę że podobno po flashowaniu traci sie gwarancię więc jak to możliwe opisz dokładniej twój przypadek oddałeś schrzanioną (tylko z dodupy flaszem) do serwisu czy coś kombinowałeś
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
albo jeszcze "jak uszkodzić" "jak zepsuć" i znajdziesz inne Po prostu idziesz do sklepu, mówisz że przestała działać, a Ty nie wiesz dlaczego i... bierzesz x16 ![]() Ale warunek... w serwisie nie sprawdzą co jest z biosem, lecz jeśli to zrobią (potrafią), a mogą... to masz podstawkę.
![]() |
#20 |
Nowy na forum
![]() |
Hmmm to mam do was takie pytanie.
W tej chwili jeżeli zaniosę ją do serwisu z flashem od 12x(powinien być od 8x) to jest jakaś szansa ze dostanę nową ![]() no bo niewiem juz albo w ten sposób ryzykować(ale mieć szanse na szybszą ![]() albo zapłacić w mojej firmie ze 20 zł i chłopaki mi w neij pokombinują(pewnie naprawią ale to nadal bedzie 8x) co byście zrobili na mojm miejscu w tej chwili |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
![]() |
Hmmm to mam do was takie pytanie.
W tej chwili jeżeli zaniosę ją do serwisu z flashem od 12x(powinien być od 8x) to jest jakaś szansa ze dostanę nową ![]() no bo niewiem juz albo w ten sposób ryzykować(ale mieć szanse na szybszą ![]() albo zapłacić w mojej firmie ze 20 zł i chłopaki mi w neij pokombinują(pewnie naprawią ale to nadal bedzie 8x) co byście zrobili na mojm miejscu w tej chwili |
![]() |
![]() |
#22 |
Wyjadacz ;)
![]() |
na twoim miejscu nie bawil bym sie we flashowanie...
teraz to chyba lepiej oddac sprawe w rece servisu, chcesz miec palnik czy nie?! jesli nie, zanies do pracy |
![]() |
![]() |
#23 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
chlopaki z firmy nie wykombinuja wiecej
![]() a z tym serwisem jest czesto tak, ze sklep posiada cos tam ( czasami nawet dobry serwis) i oni sprawdzaja co i jak wysylaja do LG a ci w zamian wysylaja nowa. Wiec jak kupowales w dobrym sklepie to moze byc problem bo LG nie robi problemow 8)
#24 |
Wyjadacz ;)
![]() |
mistrz Dragal (pozdro czlowieku) ma racje
w firmie i w sklepie fachowcy... tzn "fachowcy" sa podobni, tyle ze ci drudzy moga odeslac sprzet (80% dna CD-RW i 100% dla HDD, ze tak sie stanie) |
![]() |
![]() |
#25 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
podobnie jak juz 8emek... Fujitsu jak juz nie robi dysków dla pctów, to te na gwarancji co muszą jeszcze obsługiwać to za nim przyjmą to oglądają przez lupę zanim uznają... ale to tak k'woli pocieszenia... pewnie dostaniesz od razu 40x
|
![]() |
![]() |
#26 |
Gość
|
Jak sobie schrzaniłem moją 8x, to już na rynku były 16x a ja dostałem 12x. Jeśli chodzi o to jakibios masz teraz w nagrywajce, to masz raczej pusto lub jakieś strzępki (przecież z 12x jest chyba dwa razy większy niż z LG 8x).
Tak więc zanoś na serwis i powiedz, że działała i nagle przestała działać. Jak by się pytali nic nie wiesz i się na tym nie znasz, aa... i burzy też nie było, żeby ci coś przez napięcie siadło (tak czasem podpuszczają). Powodzenia |
![]() |
#27 |
Nowy na forum
![]() |
w poniedzialek niosę do serwisu zobczymy co powiedzą chlopaki
|
![]() |
![]() |
|
|