![]() |
Witam Szanownych kolegów
Na poczatek kilka uwag które zawsze chciałem napisać ale teraz skorzystam z okazji aby je napisać : A mianowicie jeżeli ktoś o coś pyta to widocznie chce to wiedzieć więc po co się zastanawiać po to mu to. Po prostu jeżeli znasz odpowiedź to napisz a nie wymądrzaj się. Po drugie często stali uczestnicy Forum zwracają uwagę aby zamiast zakładać nowy post lepiej poszukać - ale nie każdy przecież ma czas i odpowiednio szybkie łącze aby siedzieć przed komputerem parę godzin aby znaleźć odpowiedż na zadane pytanie. To na tyle przy okazji. A teraz na temat : Nagrywać wielosesyjnie AUDIO oczywiście MOŻNA - sam tak robiłem przez dłuższy czas z powodu nagrywania kilku utworów na płytę i nie chcąc zajmować sobie miejsca na dysku. Nagrywane są wtedy same sesje bez zapisu TOC. Jężeli dogrywa się nową sesję program odczytuje z płyty nagrane już sesje i dogrywa następne aż do momentu zamknięcia płyty. Wtedy dopiero nagrywany jest TOC. Wadą takego rozwiązania jest brak możliwości zapisu CD-Textu. Ponieważ CD-Text można zapisać tylko Disc at Once. Zapisane wielosesyjnie Audio MOŻNA odtwarzać bez problemu w stacjonarnych odtwarzaczach CD lub DVD. Ja słucham takich płyt na DVD Aiwa ale sprawdziłem działają poprawnie nawet w przenośnym CD Panasonic. No i oczywiście na koniec odpowiedż jaki program - Easy CD Creator 4. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:20. |