![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.02.2001
![]() |
WIN2000
Czy WIN2k nadaje się do nagrywarek? Mam 64 ramu i HDD 4,3? Jeśli tak, to co w nim powyłączać? Czy jest lepsz od Win98(Me)?
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Nagrywalem pod Win ME ale sie strasznie czesto wieszal. Od 2 tyg. uzywam Win2000 i nie zamienil bym sie taraz na zaden inny sestem. Nie wiem czy z 64 MB RAM Win2000 bedzie dobrze smigal. Ale i tak warto sprawdzic. Ja dzialam na Duronie 800 MHz i 128 MB RAM i jest cacy. Pale Teac 12x10x32.
Pytania na maila. Pozdrawiam. |
![]() |
#3 |
Gość
|
Zgadzam się jw.
Ja przegrywam tylko pod WIN2000 i chodzi wszystko cacy. Pozdrawiam Anti |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2001
![]() |
A ja przegrywam pod Windows 98 Druga Edycja PL i też jest cacy.
A millenium nie jest taki zły jak sie go skonfiguruje (powyłączać System Restore, Automatyczne pobieranie uaktualnień, zmniejszyć cache dysku - polecam Cacheman 4.1 nowa wersja i darmowa) |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Ja mam stare P200MMX i 64MB Ramu i nie wyobrażam sobie używania innego systemu niż W2000 - jak się powyłącza wszystkie sieciowe pierdoły to chodzi cacy - nie udało mi się jeszcze go zawiesić, pomimo wielu prób
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Gość
|
windows 2000 jest the best chociaz ostatnio zauwazylem ze w tym systenie moj NERO podczas prob nagrywania plyt 800mb lub 700mb z uzyciem overburningu ma jakis dziwny problem tzn . w zakladce' burn ' nie ma mozliwosci zaznaczenia opcji DAO ( tylko w opcjach cd-copy i cd-rom(iso) ) a co dziwne w opcji audio i mixed mode cd jest wszystko ok i nagrywa nawet 800 mb plytki przy zrobieniu dziwnego manewru typu obok danych nagrac trzeba jakis wave np. o 1 sekundowej dlugosci zeby zajal mniej miejsca rzecz jasna.
|
![]() |
|
|