![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.01.2001
![]() |
Winamp - nagrywanie plyt nie dziala :(
witam!
Zainstalowalem winamp'a w odpowiedniej wersji oraz plug-in. Na koniec instalacji - reset. I nic. Czy to moze miec zwiazek z tym, ze mam win me? Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.11.2000
![]() |
Wow, nie wiedziałem że WinAmp nagrywa płyty, rozumiem że tylko muzyczne, czy ktoś to już testował, proszę o opinie. ;-)
Pytanie tylko czy ma to jakiś sens? Pozdrawiam.
#3 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nie wiem w czym tkwi problem ,ale wejdz jeszcze na glowna strone winampa i tam poszukaj odpowiedzi.
Druga sprawa uwazam, ze to nie ma sensu nagrywanie z winampa. Po prostu tworcy tego programu sie nudza i nie wiedza co jeszcze wymyslic, wiec wymyslili nagrywanie plyt audio. Nie ma to jak poczciwy Nero. |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
dlaczego nie ma sensu nagrywanie winampem?
nie wypowiadam sie, bo jeszcze nic nie nagralem :'-( a do nagrywania uzywam wylacznie winoncd (ew. clonecd) i zadnych problemow. Nero mi nie pasuje |
![]() |
![]() |
#5 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Pisalem przed chwila odpowiedz, cos mi sie skopalo i chyba nie doszla wiec w skrocie napisze jeszcze raz.
Nie ma sensu, bo winamp jest programem do odtwarzania muzyki. Jak juz wspomnialem wyzej autorom programu sie nudzilo, nie wiedzieli co zrobic i stad taki, a nie inny dodatek. Oprocz tego napewno program nic innego nie wniesie. Sa juz lepsze programy do nagrywania i sprawdzone( nero ,wion..) A winamp co moze ci zaoferowac? Trzaski ,szumy, przeskoki... Moze z czasem sie rozwinie i bedzie dobry, ale narazie uwazam, ze nie ma sensu nagrywanie w tym programie( osobiscie nagrywam w nero i calkiem dobrze mi wychodzi) Ale moge sie mylic, gdyz jak wiadomo nie ma ludzi nieomylnych. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Weron mam do Ciebie jedno pytanie: Czy nagrales juz winampem?
Ja nie i dlatego nie spisuje go od razu na straty. Moze bedzie akurat OK. Niestety nie moge tego sprawdzic bo nie dziala ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Tak nagralem.
Zrobilem to tak : zainstalowalem 2.78full nastepnie plugin odpalilem winampa wrzucilem utwory menu(to w gornym lewym rogu) tam bedzie record to cd nastepnie add wybiersz czy chcesz wszystkie czy losowo czy aktywne nastepnie record now i plytka zostala nagrana. Co do jakosci to pozostawia wiele do zyczenia sa szumy, za duze podbicie basow. Plytke testowalem na kinie domowym. Zgrywalem bezposrednio z mp3. Napewno lepiej by bylo gdyby utwory zostaly obrobione przed nagraniem, ale uwazam, nero bylby lepszy. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
![]() |
wszystko sie zgadza, tylko ze tam nie ma tego record to cd
ale jesli mowisz, ze sa trzaski to chyba faktycznie sobie daruje |
![]() |
![]() |
#9 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Musi byc.
Sciagnij z www.winamp.com wersje 2.78full i ten plugin jest w dziale z pluginami. I zobaczysz, ze bedzie. |
![]() |
![]() |
|
|