Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.12.2002, 11:02   #1
Huran
Nowy na forum
 
Avatar użytkownika Huran
 
Data rejestracji: 06.12.2002
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 2
Huran w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lightbulb WinIso, Kto pomoże

Nie bardzo mam czas na szukanie opisu tego problemu na forum więc spytam się bezpośrednio. Dlaczego np. po dodaniu jakiegoś pliku do obrazu zrobionego w nero...po wypaleniu da się pliki odczytać tylko te które dodałem lub odwrotnie??Proszę o pomoc ...pozdrowionka
__________________
Huran jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.12.2002, 14:37   #2
Remix
Capo di tutti capi
 
Avatar użytkownika Remix
 
Data rejestracji: 24.09.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 3,099
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
po piewsze nie nagrywaj obrazow w nero tylko w cloneCD ewentualnie BlindWrite po drugie nie uzywaj WinISO tylko CDmage 8)
__________________
Pozdrawiam
Remix aka Wielki M
Remix jest offline  
Stary 06.12.2002, 15:49   #3
Przemo1980
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 01.03.2002
Posty: 214
Przemo1980 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: WinIso, Kto pomoże

Cytat:
Huran napisał(a)
Nie bardzo mam czas na szukanie opisu tego problemu na forum więc spytam się bezpośrednio. Dlaczego np. po dodaniu jakiegoś pliku do obrazu zrobionego w nero...po wypaleniu da się pliki odczytać tylko te które dodałem lub odwrotnie??Proszę o pomoc ...pozdrowionka
Dziwne. U mnie jest wszystko ok.
Przemo1980 jest offline  
Stary 06.12.2002, 16:19   #4
pepperman
Guru
 
Data rejestracji: 10.08.2002
Posty: 1,642
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
u mnie też wszystko jest w porządku...a na winiso nie mogę narzekać....
pepperman jest offline  
Stary 06.12.2002, 21:25   #5
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika epol
 
Data rejestracji: 12.04.2002
Lokalizacja: śląsk
Posty: 4,868
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Rzadko używam Nero, bo wolę WinOnCD, ale mi też zawsze działało.
__________________
epol jest offline  
Stary 06.12.2002, 21:42   #6
Weron
All Eyez On Me
 
Avatar użytkownika Weron
 
Data rejestracji: 29.09.2001
Posty: 3,568
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wiec robisz to w nastepujacy sposob.
Otwierasz obraz nrg.
Dodajesz co chcesz (najlepiej przeciagnac plik do otwartego obrazu)
I zapisujesz na dysku ten obraz opcja save as...
Powstaje ci nowy obraz iso, ktory nalezy wypalic.
Robiles tak?
Jak nie to zrob.
__________________
Benq DW1650
Weron jest offline  
Stary 07.12.2002, 12:50   #7
CyberBobmk
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.10.2002
Posty: 9
CyberBobmk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
remix napisał(a)
po piewsze nie nagrywaj obrazow w nero tylko w cloneCD ewentualnie BlindWrite po drugie nie uzywaj WinISO tylko CDmage 8)
A mnie najbardziej w sprawach .iso podoba sie program: UltraISO, lepiej wyglada i latwiej sie obsluguje niz np. WinISO...A tak BTW. ...change by Majonez / uwazaj remix z takimi pytaniami
__________________
//
CyberBob
cyberbob@inetia.pl
CyberBobmk jest offline  
Stary 07.12.2002, 14:50   #8
maciusk1
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika maciusk1
 
Data rejestracji: 27.08.2002
Posty: 112
maciusk1 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Miałem podobny problem z WinIso! Od tej pory używam go już tylko czasem do podglądu obrazu płyty! Jest to chyba jakiś bug w programie bo dzieje się to tylko z niektórymi modyfikowanych Image'ach!
maciusk1 jest offline  
Stary 07.12.2002, 19:47   #9
faco
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika faco
 
Data rejestracji: 04.11.2002
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 175
faco zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Czasami się tak dzieje.
Ja wtedy zmodyfikowany obraz zapisuję pod inną nazwą, a prototyp usuwam.
__________________
TDK CyClon 52/24/48 | DVD RW 882N
faco jest offline  
Stary 08.12.2002, 09:44   #10
adamzet
Nowy na forum
 
Avatar użytkownika adamzet
 
Data rejestracji: 19.07.2002
Lokalizacja: za siedmioma lasami...
Posty: 9
adamzet w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
change by Majonez / u 2 A propos szukam historycznego proggiego - Norton Commander v5.5 PL (& tylko takiej). Jesli ktos to ma lub wie skad to zassac to bede MEGA wdzieczny.Pozdr!
adamzet jest offline  
Stary 08.12.2002, 10:06   #11
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Zetoxa
 
Data rejestracji: 20.12.2001
Lokalizacja: znowu Kraków !!!
Posty: 12,498
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie było wersji 5.5 Nortona a tylko 5.0 PL
__________________
c'est la vie !!!


...a poza tym uważam,
że Maliniak powinien oddać wyłudzone z Sejmu pieniądze.
Zetoxa jest offline  
Stary 10.12.2002, 23:22   #12
CyberBobmk
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.10.2002
Posty: 9
CyberBobmk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Plis Email!

adamzet jak mozesz napisz do mnie: cyberbob@inetia.pl
ThX
__________________
//
CyberBob
cyberbob@inetia.pl
CyberBobmk jest offline  
Stary 11.12.2002, 09:51   #13
marram
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 08.12.2002
Lokalizacja: wocław
Posty: 9
marram w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Norton Commander

Mam wersje 5.0PL
__________________
Wiem, że nic nie wiem. Sokrates
marram jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.