![]() |
Nero vs WinOnCD vs ECC v6 ??
Mam nero i jest raczej oki ale czemu nie -- chciałbym zobaczyć co to nowy WinOnCD i Easy CD creator 6 ??? .... tylko niemoge stargać nigdzie może ktos z was może napisać mi link :czytaj: do tych dwóch plików ??
Bardzo proszę ! |
Cytat:
|
Ja osobiście nie kumam o co chodzi. Czy te programy mają nagrywać, czy być od siebie lepsze? Jeżeli nagrywać, no to po to są, ale jeżeli to drugie, to trzeba by przeprowadzić doświadczenie, wykazać i poprzeć tą lepszość faktami.
Tak poważnie, to pierw korzystałem z WINONa i mam do niego sentyment. Aktualnie NERO. Uważam, że oba są dobre.:) :) :) |
Re: a czy moze
Cytat:
|
a czy moze
mi ktos napisac skad sciagnac Winona??? bo nera jest praktycznie wszedzie :) a winona instalki nigdzie nie widzialem, tylko same update'y itp :(
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: WinOn Cd czy Nero?
Cytat:
Cytat:
BGN ty to potrawisz człowieka rozśmieszyć BTW. Zainstluje se tego write CD w okresie wielkanocy hm. tylko z obudową to będzie problem ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D :o :fiu: :fiu: |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: WinOn Cd czy Nero?
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: WinOn Cd czy Nero?
[QUOTE]Pedros napisa***322;(a)
[B]Co Ty mu w głowie mieszasz? I nero i winon będą działać przy mniejszej ilości pamięci niż 128 MB i nieważne, czy będzie to 98, 2000, czy XP. Przy transferze danych do nagrywarki nie będzie ta ilość RAM-u miała znaczenia. btw - uważasz, że zaawansowany to win xp pro na 256 mb ramu??? ************************************** Pedrosie - jak mozesz.Kaska z podworka mowila, ze WinOnCD to szajs, a Nero to badziewie,a ona ma write CD i to jest dopiero cos, ale trzeba miec niebieska obudowe do komputera, zeby dobrze chodzilo i najlepiej chodzi w okolicach Wielkiej Nocy, bo na Boze Narodzenie jest troche gorzej. Wpadlem tu na moment - a tu taka zazarta dyskusja- moze czesciej bede wpadal |
Dziękuje
Dziękuje za porady. I Widzę, że dużo postów dotyczy sprzętu. Ja mam 128MB RAM i Celeron 400.
|
Re: Re: Re: WinOn Cd czy Nero?
Cytat:
|
zgadza się Pedros, directCD i InCD gryzą się czasami, ale nie ma reguły i zależy to chyba od konfiguracji konkretnego kompa.
|
Re: Re: Re: Re: WinOn Cd czy Nero?
Cytat:
I nero i winon będą działać przy mniejszej ilości pamięci niż 128 MB i nieważne, czy będzie to 98, 2000, czy XP. Przy transferze danych do nagrywarki nie będzie ta ilość RAM-u miała znaczenia. btw - uważasz, że zaawansowany to win xp pro na 256 mb ramu??? Żółwik - każdy ma własne preferencje - jak widzisz są tu zapamiętali "Neronowcy" i zapamiętali "Winonowcy". Dla mnie Wion jest lepszy od Nero - już dłuuuugo go używam. Ale... możesz mieć zainstalowane obydwa - nie pogryzą się - jedyne konflikty: ktoś tu pisał, że InCD może się pogryźć z DirectCD - ale ja tego nie sprawdzałem. ;) |
Re: WinOn Cd czy Nero?
Ilość załączników: 1
Według mnie Nero.
Najlepiej wersję 5.5.9.9 lub wyższą, ale wszystko zależy od gustu... |
Re: Re: WinOn Cd czy Nero?
Cytat:
|
Nero posiada prostszy interfejs, a za tem jest bardziej przejżysty.
Ja używam Nero do wypalania danych, do audio oczywiście Feurio, kopiowanie Clone CD i ostatnio Alcohol. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:33. |