Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   WinONCd 6.0 PE (https://forum.cdrinfo.pl/f2/winoncd-6-0-pe-16565/)

Tommyk74 13.02.2003 10:13

mój adresik : giga@plusnet.pl

Tommyk74 13.02.2003 10:11

Tak masz rację pomyliłem się , zwykła literówka. Jak można to podeslij na e-mail. Atak w ogóle to ktoś z was już sprawdzał czy ta wersja działa.Pozdrawiam.

misz_masz 12.02.2003 23:27

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)
Moge ci go podeslac, ale u mnie jest to "instmsiw.exe", sprawdz czy nie pomyliles sie w zapisie w swoim poscie, ma ok 1,5MB wiec nie bedzie problemu. Podaj swoje namiary.
Grzeniu u nie ten sam błąd w pliku "instmsiw.exe", no bo i źródło skąd ściągaliśmy to samo. To jest plik instalatora dla DirctCD. Czy ja też mógłbym prośić ten pliczek na priv. Z góry dzięki.

grzeniu 12.02.2003 23:01

Cytat:

Tommyk74 napisa***322;(a)
A ja dzisiaj zassałem z tego chinskiego adresu. Zacząłem około 7.30 rano a skończyłem o godz 21.00 przez SDI.Po rozpakowaniu pliku z archiwum rar okazało się ,że jest uszkodzony jeden plik "instmswiw.exe"z katalogu Winoncd. Nie wiem czy da radę instalka bez tego pliku jeżeli ktoś ma ten plik dobry to bardzo proszę mi go podesłać lub dać linka skąd go zassać.Wielkie dzięki z góry.Pozdrawiam grono forumowiczów.
Moge ci go podeslac, ale u mnie jest to "instmsiw.exe", sprawdz czy nie pomyliles sie w zapisie w swoim poscie, ma ok 1,5MB wiec nie bedzie problemu. Podaj swoje namiary.

Tommyk74 12.02.2003 22:01

A ja dzisiaj zassałem z tego chinskiego adresu. Zacząłem około 7.30 rano a skończyłem o godz 21.00 przez SDI.Po rozpakowaniu pliku z archiwum rar okazało się ,że jest uszkodzony jeden plik "instmswiw.exe"z katalogu Winoncd. Nie wiem czy da radę instalka bez tego pliku jeżeli ktoś ma ten plik dobry to bardzo proszę mi go podesłać lub dać linka skąd go zassać.Wielkie dzięki z góry.Pozdrawiam grono forumowiczów.

artoor 12.02.2003 20:57

Cytat:

markof napisa***322;(a)
Próbuj cały czas.Ja, jak już z reszta pisałem, miałem ściągnięte 30% i gdy chciałem wznowić na drugi dzień to za cholery mi nie chciało wznowić więc wywaliłem niedokończone (z resztą niepotrzebnie:buu: ).Póżniej miałem to samo co ty przez pare godzin ale wkońcu ruszyło (transfer jak narazie 10kb/s).Jeśli kożystasz z FlashGet-a to ustaw sobie liczbe równoległych połączeń z tego samego adresu na max 3
A i owszem dziekuje!! Rzeczywiscie po kilku(nastu) chwilach rusza :) I jest tak jak mowisz... zasysam przez FlashGeta, tylko nie wiem czy teraz kiedy juz mam 60MB moge zadac mu rownolegle polaczenie... Tak czy inaczej dzieki za pomoc!!
Pozdrawiam
artoor

markof 12.02.2003 20:25

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
heh a u mnie wcale nie che ruszyc :( a powiedzcie mi panowie zaciagaliscie z tej chinskiej stronki, prawda?? bo tylko na tej jest Wion 6.0... tylko czemu kurcza u mnie nie chce zaskoczyc...:buu:
Próbuj cały czas.Ja, jak już z reszta pisałem, miałem ściągnięte 30% i gdy chciałem wznowić na drugi dzień to za cholery mi nie chciało wznowić więc wywaliłem niedokończone (z resztą niepotrzebnie:buu: ).Póżniej miałem to samo co ty przez pare godzin ale wkońcu ruszyło (transfer jak narazie 10kb/s).Jeśli kożystasz z FlashGet-a to ustaw sobie liczbe równoległych połączeń z tego samego adresu na max 3

misz_masz 11.02.2003 23:50

Ściągnołem to było w rarze lecz po zakończeniu okazało się ,że przy wypakowywaniu wywala mi błąd "nieoczekiwany koniec archiwum". Dałem napraw i teraz jest OK. Ale nie instalowałem i nie wiem czy działa.
Dlaczego nie chce zaskoczyć niestety nie wiem. Ale współczuję. :buu:

artoor 11.02.2003 23:17

heh a u mnie wcale nie che ruszyc :( a powiedzcie mi panowie zaciagaliscie z tej chinskiej stronki, prawda?? bo tylko na tej jest Wion 6.0... tylko czemu kurcza u mnie nie chce zaskoczyc...:buu:

markof 11.02.2003 21:19

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
U mnie idzie 22-24 Kb/s już zaraz bedę to miał i zobaczymy czy było warto.
a u mnie doszło do 30% i staneło na amen:buu: :buu: z rańca miałem nawet 35 kb/s:(

misz_masz 11.02.2003 15:28

U mnie idzie 22-24 Kb/s już zaraz bedę to miał i zobaczymy czy było warto.

Ricki 11.02.2003 12:12

Dzięki juz ściągam. Pozdrawiam

markof 10.02.2003 22:33

Re: WinONCd 6.0 PE

Cytat:

Ricki napisa***322;(a)
Poszukuję stronki z tym progsem. Wszelkie info proszę nadsyłać na przemorawicz@poczta.onet.pl
spróbuj tego http://www.filemirrors.com/search.src transfer u mnie przyzwoity ok.7-10k/sek

grzeniu 10.02.2003 01:18

Na filemirrors widzialem winoncd 6 DVD, ma cos ponad 460MB, ale transfer ruszyl z ok 3-4kB/s wiec nie wiem czy ci sie uda.

ZbigNieff 09.02.2003 21:44

Cytat:

Franc napisa***322;(a)
Po prostu miałeś pecha, ale fakt niekiedy ściąga się nie to co jest w "tytule". Ostatnio natknąłem się (pierwszy raz chyba) na podróbki mp3 20s muzy i dalej szumy
To to akurat dla mnie zadna nowosc!! Ale ja patrzylem na to co jest
napisane w tutule i jaka nazwe ma plik jak sciagnalem bylo to zupelnie
co innego!! Tak samo sciagalem NBA 2003 (nazwa pliku to NBA2003.rar)
jak sie pozniej okazalo byla to gra GT Sports CAR!!!!!

Moim zdaniem Kazza nadaje sie tylko do muzy i filmow!!!
Soft mozna sciagac ale uwaznie obserwujac!! Jesli to mozliwe
i na liscie posiadaczy jest jakis polak to najlepiej jego
zapytac czy to jest akurat to czego szukamy!!! Mozna tez pytac
innych ludzi ale nie kazdy zna anglika!! ;p (ja znam u juz teraz pytam) :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:38.