![]() |
mój adresik : giga@plusnet.pl
|
Tak masz rację pomyliłem się , zwykła literówka. Jak można to podeslij na e-mail. Atak w ogóle to ktoś z was już sprawdzał czy ta wersja działa.Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja dzisiaj zassałem z tego chinskiego adresu. Zacząłem około 7.30 rano a skończyłem o godz 21.00 przez SDI.Po rozpakowaniu pliku z archiwum rar okazało się ,że jest uszkodzony jeden plik "instmswiw.exe"z katalogu Winoncd. Nie wiem czy da radę instalka bez tego pliku jeżeli ktoś ma ten plik dobry to bardzo proszę mi go podesłać lub dać linka skąd go zassać.Wielkie dzięki z góry.Pozdrawiam grono forumowiczów.
|
Cytat:
Pozdrawiam artoor |
Cytat:
|
Ściągnołem to było w rarze lecz po zakończeniu okazało się ,że przy wypakowywaniu wywala mi błąd "nieoczekiwany koniec archiwum". Dałem napraw i teraz jest OK. Ale nie instalowałem i nie wiem czy działa.
Dlaczego nie chce zaskoczyć niestety nie wiem. Ale współczuję. :buu: |
heh a u mnie wcale nie che ruszyc :( a powiedzcie mi panowie zaciagaliscie z tej chinskiej stronki, prawda?? bo tylko na tej jest Wion 6.0... tylko czemu kurcza u mnie nie chce zaskoczyc...:buu:
|
Cytat:
|
U mnie idzie 22-24 Kb/s już zaraz bedę to miał i zobaczymy czy było warto.
|
Dzięki juz ściągam. Pozdrawiam
|
Re: WinONCd 6.0 PE
Cytat:
|
Na filemirrors widzialem winoncd 6 DVD, ma cos ponad 460MB, ale transfer ruszyl z ok 3-4kB/s wiec nie wiem czy ci sie uda.
|
Cytat:
napisane w tutule i jaka nazwe ma plik jak sciagnalem bylo to zupelnie co innego!! Tak samo sciagalem NBA 2003 (nazwa pliku to NBA2003.rar) jak sie pozniej okazalo byla to gra GT Sports CAR!!!!! Moim zdaniem Kazza nadaje sie tylko do muzy i filmow!!! Soft mozna sciagac ale uwaznie obserwujac!! Jesli to mozliwe i na liscie posiadaczy jest jakis polak to najlepiej jego zapytac czy to jest akurat to czego szukamy!!! Mozna tez pytac innych ludzi ale nie kazdy zna anglika!! ;p (ja znam u juz teraz pytam) :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:38. |