![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.11.2002
![]() |
winoncd a nvidia
podaje to jako kruczek; mam geforce 2 mx 200 i chcac zagrac w unreal tournament 2003 musze zainstalowac sterowniki nvidii znajdujace sie na plycie z gra sa to chyba detonztory 31.xx. Po zainstalowaniu sterownikow w zaden sposob nieda sie wlaczyc winoncd (5.03)poniewaz wywala jakis glupi blad, natomiast to odinstalowaniu chodzi wszyscto cacy
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: winoncd a nvidia
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez SEBAwl : 27.12.2002 o godz. 09:58 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
a instalujesz odpowiednie detonatory do systemu
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
NVISION
Data rejestracji: 20.01.2002
![]() |
Nigdy nie myśl: Najnowsze - najlepsze. To błędne rozumowanie bo na różne układy NVIDIA są różne najlepsze wersje sterowników.
Instaluj sterki wg. opisu: - do 12.90 - NVIDIA RivaTNT2 i starsze - do 23.12 - NVIDIA GeForce256 - 30.82 - dla NVIDIA GeForce2 (wszystkie modele) - 30.82 - dla NVIDIA GeForce3 (wszystkie modele) - 40.72 - dla NVIDIA GeForce4 (w razie problemów użyć 30.82)(wszystkie modele) Myśle że to pomoże... ale pierwszy raz się spotykam z czymś takim żeby program do nagrywania CD kłócił się z Detonatorami...
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Ja też, co mają sterowniki do grafiki z programem do nagrywania? U mnie WinOnCD 5 sprawuje się bez zastrzeżeń, mimo że stosuję różne detonatory do swojego GeForce2 MX - ostatnio próbowałem 41.09, bo na 30.82 IceWind Dale 2 lekko mi sie haczył a po zmianie detonatorów juz nie. Co do Unreala to zainstaluj nowsze sterowniki niż te na płycie, wypróbój Winona i instaluj grę
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
No własnie jak jushten temat detonatorów w wersji 30.82 został poruszony to musze sie o to zapytać. Kermit mam karte na Chipie GF3 Ti200 / szczegóły w opisie / i jak zainstaluje detonatory w wersj 30.82 to tam gdzie na starszych detkach pojawiały sie napisy trwa ponowne uruchamiani systemu nie ma nic - ale to nie problem, Gorzej ze na tych sterach jak uruchomie kompa na WIN98 w trybie msdos to nie mam nic - ale jak wpisze win to system ladnie startuje. Czyli wina sterowników - kermit czy sie myle czy cos nie tak mam ustawione ? Obecnie jade na sprawdzonych detkach 29.42 na których / i na kazdych wczesniejszych / ten problem nie wystepuje. Dzieki |
|
![]() |
![]() |
|
|