Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.01.2005, 18:10   #1
peppers
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.01.2005
peppers w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z wypalaniem (LG GCC-4521B)

Witam wszystkich,
mam mały problem. Jesteś świerzym posiadaczem LG GCC-4521B, miałem na twardym kilka filmików, chciałem je zrzucic na CD. Smarzenie przebiegało bez żadnych komplikacji, na pierwszy rzut oka wszysyko było ok, płytka ładnie wypalona. CD widzi wypalone pliki na płytce ale nie chce ich otworzyć, następuje zwis. Robiłem to na Verbatimkach DataLife. S******yłem juz 5 płytek. Zmieniłem płyty na EMTC - wszystko oki. Poszedłem do znajomego z Verbatimkami - u niego wszytko OKI, wszystkie Verbatimy są z jednej partii.
system - winXP
nero 6.6.0.5
Proszę o pomoc.
peppers jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.01.2005, 22:25   #2
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze Ci nie lyka tych plytek...

pozdro
Stary 19.01.2005, 22:35   #3
KaPi
Zaprenumerowany

Data rejestracji: 16.09.2003
KaPi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Powiedz co to za płytki - pewnie jakiś shit za 80 gr/sztuka. Możliwe, że HITy - BLE!
KaPi jest offline  
Stary 19.01.2005, 22:52   #4
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez KaPi
Powiedz co to za płytki - pewnie jakiś shit za 80 gr/sztuka. Możliwe, że HITy - BLE!
czytajd obrze kolego...
Cytat:
Robiłem to na Verbatimkach DataLife
a swoja droga to czyt kolega peppers przypadkiem nie makanapy albo lozka, prawdziwy maniak cd... zeby to na verbatimkach robic ^_^
zarto oczyiscie
pozdro
Stary 19.01.2005, 23:10   #5
KaPi
Zaprenumerowany

Data rejestracji: 16.09.2003
KaPi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To może kupiłeś jakąś uszkodzoną partię tych Verbatimów? Mogły gdzieś leżeć na słońcu albo być przechowywane w złych warunkach i normalnie się zepsuć. Kiedyś kolega dał mi zafoliowaną płytkę Mint - po odfoliowaniu okazało się, że płyta już była zepsuta, tak więc - wypadki/przypadki się zdarzają
KaPi jest offline  
Stary 19.01.2005, 23:41   #6
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez KaPi
To może kupiłeś jakąś uszkodzoną partię tych Verbatimów? Mogły gdzieś leżeć na słońcu albo być przechowywane w złych warunkach i normalnie się zepsuć. Kiedyś kolega dał mi zafoliowaną płytkę Mint - po odfoliowaniu okazało się, że płyta już była zepsuta, tak więc - wypadki/przypadki się zdarzają
a kolega po raz drugi niedoczytal... cos jest nietak panie KaPi ))

Cytat:
Poszedłem do znajomego z Verbatimkami - u niego wszytko OKI, wszystkie Verbatimy są z jednej partii.
pozdro
Stary 20.01.2005, 00:52   #7
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Te verbatimy data life (bez plusa) sa najprawdopodobniej od Moser India i jest to szajs - to po pierwsze.
Po drugie twoja nagrywara, tak jak napisal Mallow, ich nie lyka.....zdarza sie.
Niech zgadne - one mogly kosztowac cos ok 70-80gr jesli luzem, albo ok 1,20 jesli w slimie.
Stary 20.01.2005, 03:03   #8
peppers
Nowy na forum

Grzeniu masz racje te płytki są od Moser India. Będę próbował z innymi zobaczymy. Pozdro
peppers jest offline  
Stary 20.01.2005, 18:27   #9
peppers
Nowy na forum

Witam, ponownie. Zmieniłem płytki na DYSANa Black - Wysmarzyłem filmik - to samo!!!
Plik tekstowy z tłumaczeniem odpala, natomiast plik video za cholere nie chce - następuje zwis. Nie mam pojecia co mam dalej zrobić, mam nadzieję, że nie będę musiał zmienić comba. pozdro for all
peppers jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: