![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Gość
|
Moim skromnym zdaniem ( aż boje się cokolwiek pisać żebyście mnie nie obsmarowali i z błotem nie zmieszali ) ale widze że więcej racji ma Nazir - i nie złośćcie się na mnie że staje po czyjejś stronie bo jakoś tak to widzę że Adam Bell jest straszny cfaniak.
To tyle - jestem za jesli chodzi o zamknięcie juz tego tematu. |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wydaje mi sie, ze niektorzy specjalnie daja taki tytul postu, aby przyciagnac wieksza uwage na niego.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
Ej chłopaki dajcie spokuj. Możecie pokazać na co was stać w temacie DWUSTRONNA PŁYTKA CD. Tam przynajmiej jest weselej. Pokażcie swoje "JA" bo przeklinać umie każdy a napisać coś śmiesznego to już "wyższa szkoła jazdy". Amen
#19 | |||
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Zgadzam sie z Mickeyem, ze kontrukcje zdan jakie piszemy (ja sam i Wy) typu Zgadzam sie, popieram to bzdurne rzeczy, chyba ze poprzemy je jakimis argumentami. Po drugie: Nie chce nikogo absolutnie obrazac, ale starania o to by forum bylo bardziej czytelne byly i bede - z tym ze zawsze sa nieskuteczne chocby nie wiem jak post przyciagal uwage (czytaj za tydzien bedzie to samo co bylo przed) Po trzecie: Teraz widze jakim bylem palantem jak sie kiedys jak Wy na forum klocilem...( ![]() Ale to chyba normalne, bo chyba kazdy z kazdym sie juz tu choc raz pogryzl, ale nie martwcie sie klocicie sie o taka bzdure ( ja sie klocilem o jeszcze wieksze bzdury) ze przejdzie wam za niedlugo kiedy sie Wam argumenty skoncza Pozdro. GAzor P.S. I wydaje mi sie ze stawanie po czyjejs stronie (jest za nazirem bla bal bla) jest glupota, to jeszcze pardziej pogorszy atmosfere. Swoje typy najlepej zachowac dla siebie... |
|||
![]() |
![]() |
#20 | |
Bywalec
Data rejestracji: 21.10.2000
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#21 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
pzdrwm przegladalem se starsze posty i znalazlem jeden fajny - przynajmiej pierwszy popieram te slowa
![]() |
#22 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.05.2001
![]() |
bardzo pouczajaca dyskusja!!!
pomusl dobry ale czytenicy zawiedli ps witam ponownie po dlugiej przerwie |
![]() |
![]() |
#23 |
Gość
|
Witam
Słusznie. Sam odczuwam niechęć przed czytaniem wiadomości, które nie wiadomo czego dotyczą. Pozdrawiam Zolw_ |
![]() |
#24 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.11.2001
![]() |
POPIERAM !!!!!!
POZDRÓWKA ! |
![]() |
![]() |
#25 |
Gość
|
Popieram zgadzam sie i jestem za ale po co ta wojna ? to ma pomagac ludziom a nie jechac sobie po nich prawda?
|
![]() |
#26 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Chociaz zgadzam sie ,ze nalezaloby pisac konkretem[co staram sie zawsze robic i robie(mam nadzieje)] A z drugiej strony Adam Bell mial racje po Nazir swoim tytulem zaprzeczyl sam sobie. Hehe.;D |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Gość
|
Starczy tego wzajemnego popierania się!
Niech każdy odpowiada za siebie i nie będzie już problemów ze zrozumieniem intencji zawartych w tematach na forum. Tą dyskusję można uznać za zamkniętą. |
![]() |
#28 |
Gość
|
spoko, popieram
|
![]() |
#29 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja popieram siebie moją teściową !!!
![]()
#30 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich Co do tej dyskusji no coz nie wypowiem sie lepiej ![]() No i tak w ogole to szczescliwego Nowego Roku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|