Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.08.2001, 20:45   #16
Adas adas
Gość

Moim skromnym zdaniem ( aż boje się cokolwiek pisać żebyście mnie nie obsmarowali i z błotem nie zmieszali ) ale widze że więcej racji ma Nazir - i nie złośćcie się na mnie że staje po czyjejś stronie bo jakoś tak to widzę że Adam Bell jest straszny cfaniak.
To tyle - jestem za jesli chodzi o zamknięcie juz tego tematu.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.08.2001, 22:58   #17
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Wydaje mi sie, ze niektorzy specjalnie daja taki tytul postu, aby przyciagnac wieksza uwage na niego.
woitas jest offline  
Stary 18.08.2001, 23:37   #18
Jerry
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.04.2002
Jerry w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ej chłopaki dajcie spokuj. Możecie pokazać na co was stać w temacie DWUSTRONNA PŁYTKA CD. Tam przynajmiej jest weselej. Pokażcie swoje "JA" bo przeklinać umie każdy a napisać coś śmiesznego to już "wyższa szkoła jazdy". Amen
Stary 19.08.2001, 10:56   #19
gAzZzZoR
Kinetic

Data rejestracji: 09.04.2001
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Adam Bell (18-08-2001 15:19):
Cytat:
Nazir (18-08-2001 14:11):
Cytat:
Adam Bell (18-08-2001 13:00):
Koleś, misia to sobie poszukaj w łużku, a jak chcesz kogoś uświadamiać, to zajmij się młodszą siostrą (jeżeli takową posiadasz), i faktycznie "już nie ściemniaj"
Ja pierdziele jakich tłuczków się tu porejestrowało - gościu od 8 dni na forum a już się panoszy jak u mamusi pod spódnicą - koleś *** na drzewo banany prostować - chyba że u was na wsi drzew nie ma......... Ja tu staram sie nie wprowadzać złej atmosfery ale ile można wytrzymać. Sorry dla wszystkich normalnych czytelników ale nie wytrzymałem.
A ty Bell weź sobie na wstrzymanie albo do burdelu skocz jak cie siła roznosi bo takimi hasłami na forum tylko wrogów sobie narobisz.
Jeszcze raz sorry za słownictwo dla kolegów "normalnych" :-)
Chłopaczku, nie przeginaj - To raz -
Dwa - Nie jesteś wśród swoich funfli brudasie, więc bądź łaskaw zmienić słownictwo.
Trzy - Tacy ludzie jak ty mnie po prostu męczą, podobnie jak ich głupowate posty, dlatego nie będę bawił się z tobą w przepychanki słowne - dla ciebie odpowiedź standaryzowana:

Przeinstaluj sobie ASPI w głowie - powinno pomóc.
Po pierwsze:
Zgadzam sie z Mickeyem, ze kontrukcje zdan jakie piszemy (ja sam i Wy) typu Zgadzam sie, popieram to bzdurne rzeczy, chyba ze poprzemy je jakimis argumentami.

Po drugie:
Nie chce nikogo absolutnie obrazac, ale starania o to by forum bylo bardziej czytelne byly i bede - z tym ze zawsze sa nieskuteczne chocby nie wiem jak post przyciagal uwage (czytaj za tydzien bedzie to samo co bylo przed)

Po trzecie:
Teraz widze jakim bylem palantem jak sie kiedys jak Wy na forum klocilem...( )
Ale to chyba normalne, bo chyba kazdy z kazdym sie juz tu choc raz pogryzl, ale nie martwcie sie klocicie sie o taka bzdure ( ja sie klocilem o jeszcze wieksze bzdury) ze przejdzie wam za niedlugo kiedy sie Wam argumenty skoncza

Pozdro. GAzor

P.S. I wydaje mi sie ze stawanie po czyjejs stronie (jest za nazirem bla bal bla) jest glupota, to jeszcze pardziej pogorszy atmosfere. Swoje typy najlepej zachowac dla siebie...
gAzZzZoR jest offline  
Stary 19.08.2001, 15:38   #20
Nazir
Bywalec

Data rejestracji: 21.10.2000
Nazir zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
gazzzzor (19-08-2001 10:56):
Po trzecie:
Teraz widze jakim bylem palantem jak sie kiedys jak Wy na forum klocilem...( )
Ale to chyba normalne, bo chyba kazdy z kazdym sie juz tu choc raz pogryzl, ale nie martwcie sie klocicie sie o taka bzdure ( ja sie klocilem o jeszcze wieksze bzdury) ze przejdzie wam za niedlugo kiedy sie Wam argumenty skoncza

Pozdro. GAzor
Aż miło słyszeć ze wy tez kiedyś tak zaczynaliście - to trochę dodaje sił i ostudza - mam nadzieję ze jest to moja ostatnia kłótnia z kimkolwiek - przecież jest to jak by nie patrzył forum "CDR" a nie "bij zabij" :-))
Nazir jest offline  
Stary 01.01.2002, 18:59   #21
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Nazir (12-08-2001 13:23):
Niektórzy z was wystawiając NOWY TEMAT piszą w TYTULE np:
1. "Mam prośbę......"
2. "Problem z ...."
3. "Pomocy"
4. "Czy ktoś nie wie "
5. "Pytanie odnośnie. ..."

LUDZIE - pomyślcie chodz trochę - ja np w 50 % przypadków nie czytam wogóle takich postów - piszcie więc mniej więcej w temacie czego problem dotyczy bo nie mam zamiaru np. wchodzic w temat Pomocy ktory dotyczy Office XP bo mnie to totalnie nie interesuje - innych moze interesowac itd - ale skąd mam wiedziec o co chodzi w liście skoro tytuł nic nie mówi !!!
Wnerwia mnie to juz od dłuższego czasu ale dzisiaj miarka się przelała i nie wytrzymałem :-) poniewaz pojawiło się następne "Pytanie odnośnie....."
Ręce opadają.
Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to niech pisze - ale ja jednak myslę że ułatwi to znacznie poruszanie się po forum.
Jeśli któś myśli podobnie jak ja to niech tez napisze - im większa liczba odpowiedzi tym więcej ludzi to przeczyta !

pzdrwm

przegladalem se starsze posty i znalazlem jeden fajny - przynajmiej pierwszy

popieram te slowa
Nikita_Bennet jest offline  
Stary 01.01.2002, 19:42   #22
zbyszek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 20.05.2001
zbyszek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
bardzo pouczajaca dyskusja!!!
pomusl dobry ale czytenicy zawiedli
ps witam ponownie po dlugiej przerwie
zbyszek jest offline  
Stary 02.01.2002, 07:20   #23
zolw_
Gość

Witam
Słusznie. Sam odczuwam niechęć przed czytaniem wiadomości,
które nie wiadomo czego dotyczą.
Pozdrawiam
Zolw_

Stary 02.01.2002, 10:24   #24
alf
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 27.11.2001
alf zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
POPIERAM !!!!!!
POZDRÓWKA !
alf jest offline  
Stary 02.01.2002, 15:50   #25
Guail_FH
Gość

Popieram zgadzam sie i jestem za ale po co ta wojna ? to ma pomagac ludziom a nie jechac sobie po nich prawda?

Stary 02.01.2002, 16:32   #26
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Nazir (12-08-2001 13:23):
Niektórzy z was wystawiając NOWY TEMAT piszą w TYTULE np:
1. "Mam prośbę......"
2. "Problem z ...."
3. "Pomocy"
4. "Czy ktoś nie wie "
5. "Pytanie odnośnie. ..."

LUDZIE - pomyślcie chodz trochę - ja np w 50 % przypadków nie czytam wogóle takich postów - piszcie więc mniej więcej w temacie czego problem dotyczy bo nie mam zamiaru np. wchodzic w temat Pomocy ktory dotyczy Office XP bo mnie to totalnie nie interesuje - innych moze interesowac itd - ale skąd mam wiedziec o co chodzi w liście skoro tytuł nic nie mówi !!!
Wnerwia mnie to juz od dłuższego czasu ale dzisiaj miarka się przelała i nie wytrzymałem :-) poniewaz pojawiło się następne "Pytanie odnośnie....."
Ręce opadają.
Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to niech pisze - ale ja jednak myslę że ułatwi to znacznie poruszanie się po forum.
Jeśli któś myśli podobnie jak ja to niech tez napisze - im większa liczba odpowiedzi tym więcej ludzi to przeczyta !
Ale piszac tak mozna szybciej dostac odpowiedz na swoj post niz walnac jakims konkretem(wiem z wlasnego doswadczenia)
Chociaz zgadzam sie ,ze nalezaloby pisac konkretem[co staram sie zawsze robic i robie(mam nadzieje)]
A z drugiej strony Adam Bell mial racje po Nazir swoim tytulem zaprzeczyl sam sobie.
Hehe.;D
Weron jest offline  
Stary 02.01.2002, 20:27   #27
michu84
Gość

Starczy tego wzajemnego popierania się!
Niech każdy odpowiada za siebie i nie będzie już problemów ze zrozumieniem intencji zawartych w tematach na forum.
Tą dyskusję można uznać za zamkniętą.

Stary 03.01.2002, 17:39   #28
Macio.Men
Gość

spoko, popieram

Stary 03.01.2002, 17:50   #29
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a ja popieram siebie moją teściową !!!
Stary 04.01.2002, 01:31   #30
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Chlopaki i ewentualnie dziewczyny na twarzach kurde w Polsce zima jak na Alasce - w koncu mamy czegos wiecej od Amerykanow - sniegu na drogach heheheh
Pozdrawiam wszystkich
Co do tej dyskusji no coz nie wypowiem sie lepiej
No i tak w ogole to szczescliwego Nowego Roku
Majonez jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: