![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.05.2002
![]() |
autorun html
mam problem z nagraniem płytki autorun z plikami html pod win xp
jak to zrobić. dzięki za pomoc! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Nie mozna uruchomic samego pliku *.html odwolujac sie bezposrednio do niego, musiasz najpierw uruchomic program, ktory nastepnie wczyta *.html i np. sie zamknie lub cokoliwek innego. Nie pamietam w tej chwili jakie byly orgraniczenia typowa plikow wykonywalnych, ale na pewno byly to .exe, raczej nie .com i na pewno nie .bat (wsadowy, ale zawsze). Najprostsze 2 wyjscia:
1) wez delphi albo bc++ albo vc++ albo cokolwiek innego i napisz sobie maly loader. 2) uzyj narzedzi takich jak np. Autorunner, albo Autoplay Menu Studio 3.xx
#3 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Nagraj na tą płytę jeszcze M$ Internet Explorer / cokolwiek tam masz. Do autorun.inf wpiszesz polecenie otwarcia "iexplore.exe index.html". Nie wiem czy to zadziała na innym OS, ale możesz wrzucić też inną przeglądarkę, która nie wymaga instalacji na HDD, a zadziała prosto z płyty.
|
|