Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.01.2004, 16:05   #1
mattti
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 13.01.2004
Lokalizacja: Sopot
Posty: 2
mattti w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wszystko da sie zrobic, tylko jak?

Mam problem, ale jak kazdy problem mozna rozwiazac zglaszam sie do Was o porade. Sciagnalem sobie program Adobe Illustrator CS Full.Sharereactor.bin, niestety nie mam potrzebnego pliku cue! jakiego programu uzyc zeby wyciagnac dane i nagrac program na Cd, badz jak samemu stworzyc plik.cue, PROSZE NIE PISAC ZE SIE NIC W TYM WYPADKU NIE DA ZROBIC, BO WSZYSTKO SIE DA CZEKAM NA POMOC OD WAS, MOZE MODERATOR WIE

pozdrawiam!
mattti jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.01.2004, 16:24   #2
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
po 1: cześć
po 2: wszystkiego sie nie da zrobic
po 3: Nagraj Alcoholem/odczytaj sam plik bin. Tak się da
po 4: nie tylko moderatorzy wiedzą
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 13.01.2004, 16:41   #3
mattti
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 13.01.2004
Lokalizacja: Sopot
Posty: 2
mattti w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dzieki!
mattti jest offline  
Stary 13.01.2004, 18:18   #4
yahol
Głupi Yasio
 
Avatar użytkownika yahol
 
Data rejestracji: 27.05.2003
Lokalizacja: **.#
Posty: 4,455
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Albo uzyj CueMakera - do wyciagniecia *.cue.
Albo wypal w locie z virtuala, Daemona, Alcohola.
yahol jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.