![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Zawiesza sie...
witam!
Mialem sobie nagryware LG 8080B i wszo bylo ok az tu nagle ni stad ni z owad cos sie zrypalo i przestala wypalac... mianowicie w Nero staje na 2% , a w Easy CD Creator pojawia sie niebieski ekranik... poszedlem do serwisu i po dwoch tygodniach wymienili mi na nowy egzemplarz. Niestety - dzieje sie to samo... robilem juz wszo, zeby to naprawic-wczoraj w akcie desperacji sformatowalem dysk,zeby miec czysty system... NIC! Zanioslem do chlopakow z osiedlowego sklepu i ku mojemu zaskoczeniu nagrali na moich oczach plyte... na mojej nagrywarce! Teraz juz wiem, ze nagrywarka jest ok i cos jest nie tak z moim kompem... ale co?!? moze ktos mi pomoze, bo problem jest juz na prawde uciazliwy "/ pozdrawiam charlY |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
dobra, wypałka już wiadoma ale jaki komp tzn jakie ustawienia w biosie jakie w windzie jakie podzespoły? podałes ZBYT mało informacji aby cokolwiek odpowiedzieć a z fusów po kawie / porannej
![]() napisz co masz i jak ustawione a może ktoś pomoże |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
skoro piszesz że restarowałes software i wszystko co masz na dysku...
więc może (pewnie) coś z hardwarem ale co ? może przerwania w kompie jak masz ustwaioną nagrywarkę na samej listwie czy z czymś ? master or slave ? |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
A ja z uporem maniaka i ze swoim doświadczeniem (czyt. kumpel miał to samo) powiem: "Zainstaluj sterownik ASPI" i będzie chodzić.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Niedawno mialem Nagrywarke Mitsumi cos tam
![]() |
![]() |
|
|