Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.06.2001, 08:27   #1
charlY
Gość

Zawiesza sie...

witam!
Mialem sobie nagryware LG 8080B i wszo bylo ok az tu nagle ni stad ni z owad cos sie zrypalo i przestala wypalac... mianowicie w Nero staje na 2% , a w Easy CD Creator pojawia sie niebieski ekranik... poszedlem do serwisu i po dwoch tygodniach wymienili mi na nowy egzemplarz. Niestety - dzieje sie to samo... robilem juz wszo, zeby to naprawic-wczoraj w akcie desperacji sformatowalem dysk,zeby miec czysty system... NIC! Zanioslem do chlopakow z osiedlowego sklepu i ku mojemu zaskoczeniu nagrali na moich oczach plyte... na mojej nagrywarce! Teraz juz wiem, ze nagrywarka jest ok i cos jest nie tak z moim kompem... ale co?!? moze ktos mi pomoze, bo problem jest juz na prawde uciazliwy "/

pozdrawiam
charlY

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.06.2001, 08:58   #2
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dobra, wypałka już wiadoma ale jaki komp tzn jakie ustawienia w biosie jakie w windzie jakie podzespoły? podałes ZBYT mało informacji aby cokolwiek odpowiedzieć a z fusów po kawie / porannej / ciężko się odgaduje
napisz co masz i jak ustawione a może ktoś pomoże
cana jest offline  
Stary 18.06.2001, 09:02   #3
obar
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2000
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
skoro piszesz że restarowałes software i wszystko co masz na dysku...
więc może (pewnie) coś z hardwarem ale co ?
może przerwania w kompie jak masz ustwaioną nagrywarkę na samej listwie czy z czymś ?
master or slave ?
obar jest offline  
Stary 18.06.2001, 09:40   #4
Mickey
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 28.05.2001
Mickey zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja z uporem maniaka i ze swoim doświadczeniem (czyt. kumpel miał to samo) powiem: "Zainstaluj sterownik ASPI" i będzie chodzić.
Mickey jest offline  
Stary 23.06.2001, 19:28   #5
yahoo!
Gość

Niedawno mialem Nagrywarke Mitsumi cos tam ale zmienilem ja na LG 8080B ale zanim mialem LG to bylo tak:Najpierw moglem nagrywac wszystko nagle po jakims czasie niemoglem nagrac nic sformatowalem twardziela i nadal niemoglem az tu nagle okazalo sie ze moge nagrywac poprostu sformatowalem twardziela "one more time" wiem ze to dziwne ale to prawda

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: