![]() |
Mam juz nagrywarke dvd, nagrywarke cd tez mam. Chce po prostu kupic nowy naped ale porobilo sie tego tyle ze juz zglupilem i chcialem sie poradzic fachowcow.
Szukalem juz ale co mi da to ze ktos mi powie ze ta czy inna nagrywarka jest dobra jesli testuje tylka ta jedna. Myslalem ze macie moze wiedze ktora nagrywarka cd jest duzo lepsza od reszty, no ale niestety. Dzieki za chceci |
Powiem Ci, że bardzo dobrze trafiłeś ale raczej żadnej sensownej odpowiedzi nie dostaniesz, nie zadałeś sobie nawet minimum trudu aby znaleźć.
PS. Mała podpowiedź jeśli masz zamiar kupować to poświęc kilka groszy i kup nagrywarke DVD, chyba najtańsza z najnowszych, a zarazem najlepsza z dostępnych na rynku. Jest to ... |
Ilość załączników: 1
Po prostu poszukaj :|
|
Wybór nagrywarki
Witam
Jako, że nie moglem jakoś dopasować odpowiedniego działu do mojego prolemu zdecydowalem sie napisac tutaj. Ostatnio nosze sie z zamiarem kupna nowego napędu CDRW, szukam jednak napedu dobrego a nie jakiegos badziewia za pare zlociszy. Wiem ze tutaj sa sami fachowcy jesli chodzi o nagrywarki wiec zwracam sie z uprzejma prozba w wyborze nowego napedu. Niechcialbym jednak placic za niego jakichs astronomicznych sum za ktore moglbm kupic drugi naped DVDRW. Dziekuje za uwage i pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44. |