Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.10.2002, 17:05   #1
pytonek
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.10.2002
pytonek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zabezpieczenie mp3

mam takie pytanie czy jest mozliwosc zabezpieczenia plyty z mp3, aby nie mozna ich bylo kopiowac, nie mozna bylo kopiowac plyty, ale muze dalo sie sluchac z plytki, za odp. z gory dzieki
pytonek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.10.2002, 17:08   #2
Yahol
Gość

Re: zabezpieczenie mp3

Cytat:
pytonek napisa***322;(a)
mam takie pytanie czy jest mozliwosc zabezpieczenia plyty z mp3, aby nie mozna ich bylo kopiowac, nie mozna bylo kopiowac plyty, ale muze dalo sie sluchac z plytki, za odp. z gory dzieki
Uzyj opcji szukaj!
Dowiesz sie, ze, jest takie pytanie, zle tutaj widziane!
Chyba cos u mnie zle ze stylistyka!

Stary 28.10.2002, 17:17   #3
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: zabezpieczenie mp3

Cytat:
pytonek napisa***322;(a)

tu ludzie męczą się żeby złamać zabezpieczenie .. a ty chcesz nam życiu utrudniać ?
sayan jest offline  
Stary 28.10.2002, 17:21   #4
pytonek
Nowy na forum

jest tak ze nie znam sie na nagrywaniu plyt, nie intereuje mnie to, ale jest mi to potrzebne, myslalem ze tu ktos mi udzieli odpiwedzi ale widocznie sie pomylilem chodz nigdzie nie jest napisane ze to forum o lamaniu zabezpieczen plyt, a poza tym zebyscie mieli co lamac najpierw trzeba zakodowac, pozdrawiam i narka
pytonek jest offline  
Stary 28.10.2002, 17:27   #5
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pytonek po 2 postach,a już sie wk......łes?
Niepotrzebnie,kolega przecież ci napisał ten temat był już tyle razy poruszany,istnieje opcja "Szukaj" i istnieje program Koliego pt.SafeLock..polecam demo na cdrinfo.(sam nie używam)
lopus jest offline  
Stary 28.10.2002, 17:41   #6
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jak chcesz dobrze zabezpieczyć pliki mp3 to ich nie nagrywaj na płyty albo nagrywaj ale nikomu nie pożyczaj, oddaj do banku do depozytu, wtedy będziesz spać spokojnie, nikt Ci nie skopiuje TWOICH plików

Może ktoś się poczuje urażony tym co teraz napiszę, ale dla mnie osobiście każdy kto chce zabezpieczać płytki (o ile nie jest autorem oprogramowania) z plikami które dostał za free albo sam ściągnął z sieci - jest piep****m lamerem, cwaniakiem, który chce z innych ściągnąć kase za nagranie płytki. A takich ja z zasady tępię.

Pozdrawiam
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"
Monter jest offline  
Stary 28.10.2002, 17:54   #7
pytonek
Nowy na forum

no to jestem pier******* lamerem, cwaniakiem i taki wlasnie jestem zastanowcie tylko co wy robicie, osadzasz mnie tutaj o to ze nie swoje oprogramowanie chce zabezpieczyc, a jak wy [o ile wam sie to uda] lamiecie jakas metode kodowania, po to by skopiowac komus plytke to jest cos innego?? uwazam ze wychodzi na to samo
pytonek jest offline  
Stary 28.10.2002, 17:56   #8
pytonek
Nowy na forum

aha i po co w ogole poruszacie te sprawy na stronie, po to zeby tylko zwiekszyc odwiedzalnosc, czy po to rowniez zeby ludzie mogli sie czegos dowiedziec? zastanowcie sie
pytonek jest offline  
Stary 28.10.2002, 17:57   #9
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
...i tak to sobie tłumacz...

Zajmujemy się opisywaniem zabezpieczeń, po to by osoby interesujące się tematem mogły się zapoznać z najnowszymi pomysłami i rozwiązaniami w tej dziedzinie. Jeżeli ktoś na tej podstawie łamie zabezpieczenia to jest wyłącznie jego sprawa, wie co robi.
Nie popieram zabezpieczeń, bo odbierają mi prawa do wykonywania kopii na własny użytek, zresztą zaczynasz dyskusję na temat z góry przegrany, znajdź mi na tym forum osoby które (nie handlarzy) popierają zabezpieczanie płyt

Pozdro
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"
Monter jest offline  
Stary 28.10.2002, 18:34   #10
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
pytonku drogi - lekcja pierwsza - nigyd nie mow o sobie zle - bo jesli objezdza cie kto inny to znaczy ze cie nie lubi i ewentualnie chce ci dogryzc - jesli robisz to sam - to nigdy juz sie z tego nie wykrecisz - po prostu od tej chwili jestes p***** cwaniakeim i lamerem - szkoda

druga rzecz - chcesz zarabiac na czyms co sam ukradles? - wiesz ze to paserstwo? wiez ze za sciagniecei mp3 na wlasny uzytek sa 'zawiasy' i jest to jako niegorzne czesto olewane, ale za 'czerpanie kozysci majatkowych z rzeczy pochodzacej z przestepstwa' - [czyt. paserstwa] zawiasow juz nie ma? i jesli bedzeisz ludziom wciskal zabezpieczony kit to wkoncu ktos doniesie? (prawda jaki mam y piekny kraj?)

to trzecie - jestes w jednym lepszy od pozostalych kolesi ktorzy tu przyszli - otwarcie powiedziales o co ci chodzi - i tu masz u mnie plusa - bo reszta sciemniala cos o 'wlasnej muzyce' i 'oprogramowaniu' - a kretaczy nikt nie lubi...

pogodz sie z tym ze albo sprzedajesz po i tak zlodziejskich cenach i dopuszczasz mozliwosc ze ktos to sobie na boku przegra - albo idziesz w zaparte, zabezpieczasz i tracisz klientow - bo na bank znajdzie sie taki ktory plyty NIE zabezpieczy

i to tyle - nic do ciebei nei mam - ale zycze ci porazki... bo nei lubie takich ludzi z zasady
Stary 28.10.2002, 18:44   #11
pytonek
Nowy na forum

po 1 to nie porazki nie bedzie bo nie zamierzalem bywac tutaj na tym forum, jak juz napisalem to nie intereuje mnie w ogole ta tematyka, co do tego ze okreslilem siebie tak bo zwisa mi co o mnie myslicie, z drugiej strony skad wy wiecie co ja potrafie kim jestem i jaki jestem tym bardziej ze plyt nie nagrywam praktycznie w ogole jak juz to kumplom za darmo z fajnymi mp3, mam stara nagrywarke philipsa ktora wypala z maxymalna predkoscia 4x, podejrzewam ze na niej nawet i tak w stanie nie jestem nic zabezpieczyc, zajmuje sie czym innym intereuje sie czym innym, a jezeli chodzi o tego lamera i cwaniaka, uwazam ze takie zachowanie nie jest lamerskie, cwaniackie owszem
pytonek jest offline  
Stary 28.10.2002, 18:47   #12
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
szkoda ze ni zamierzasz tu bywac - jak juz powiedzialem urazu nie mam - kiedy wyjasniles jak sprawa wyglada (mogles to zrobic wczesniej) urazu nie mam jeszcze bardziej - bo przekonalbys sie ze za wyjatkiem tego jedynego drazliwego tematu na wszystkie inne odpowiedz dostajesz szybka i konkretna...
Stary 28.10.2002, 18:54   #13
pytonek
Nowy na forum

ok mozemy bysmy sie dogadali, ale jak juz mowilem nie zamierzalem tu bywac, a tak poza to to rozesmialem sie tutaj: pewna aukcja na allegro.pl
pytonek jest offline  
Stary 28.10.2002, 20:08   #14
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
pytonek napisa***322;(a)
ok mozemy bysmy sie dogadali, ale jak juz mowilem nie zamierzalem tu bywac, a tak poza to to rozesmialem sie tutaj: pewna aukcja na allegro.pl

a Pytonek nie ma ochoty tu bywać .. to może odrazu go OUT

Team Members ...
sayan jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: