![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.10.2002
![]() |
zabezpieczenie mp3
mam takie pytanie czy jest mozliwosc zabezpieczenia plyty z mp3, aby nie mozna ich bylo kopiowac, nie mozna bylo kopiowac plyty, ale muze dalo sie sluchac z plytki, za odp. z gory dzieki
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Re: zabezpieczenie mp3
Cytat:
Dowiesz sie, ze, jest takie pytanie, zle tutaj widziane! Chyba cos u mnie zle ze stylistyka! |
|
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Re: zabezpieczenie mp3
Cytat:
tu ludzie męczą się żeby złamać zabezpieczenie .. a ty chcesz nam życiu utrudniać ? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
jest tak ze nie znam sie na nagrywaniu plyt, nie intereuje mnie to, ale jest mi to potrzebne, myslalem ze tu ktos mi udzieli odpiwedzi ale widocznie sie pomylilem chodz nigdzie nie jest napisane ze to forum o lamaniu zabezpieczen plyt, a poza tym zebyscie mieli co lamac najpierw trzeba zakodowac, pozdrawiam i narka
|
![]() |
![]() |
#5 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Pytonek po 2 postach,a już sie wk......łes?
Niepotrzebnie,kolega przecież ci napisał ten temat był już tyle razy poruszany,istnieje opcja "Szukaj" i istnieje program Koliego pt.SafeLock..polecam demo na cdrinfo.(sam nie używam) |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Jak chcesz dobrze zabezpieczyć pliki mp3 to ich nie nagrywaj na płyty albo nagrywaj ale nikomu nie pożyczaj, oddaj do banku do depozytu, wtedy będziesz spać spokojnie, nikt Ci nie skopiuje TWOICH plików
![]() Może ktoś się poczuje urażony tym co teraz napiszę, ale dla mnie osobiście każdy kto chce zabezpieczać płytki (o ile nie jest autorem oprogramowania) z plikami które dostał za free albo sam ściągnął z sieci - jest piep****m lamerem, cwaniakiem, który chce z innych ściągnąć kase za nagranie płytki. A takich ja z zasady tępię. ![]() ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
no to jestem pier******* lamerem, cwaniakiem i taki wlasnie jestem
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
aha i po co w ogole poruszacie te sprawy na stronie, po to zeby tylko zwiekszyc odwiedzalnosc, czy po to rowniez zeby ludzie mogli sie czegos dowiedziec? zastanowcie sie
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
...i tak to sobie tłumacz...
![]() Zajmujemy się opisywaniem zabezpieczeń, po to by osoby interesujące się tematem mogły się zapoznać z najnowszymi pomysłami i rozwiązaniami w tej dziedzinie. Jeżeli ktoś na tej podstawie łamie zabezpieczenia to jest wyłącznie jego sprawa, wie co robi. Nie popieram zabezpieczeń, bo odbierają mi prawa do wykonywania kopii na własny użytek, zresztą zaczynasz dyskusję na temat z góry przegrany, znajdź mi na tym forum osoby które (nie handlarzy) popierają zabezpieczanie płyt ![]() ![]() ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pytonku drogi - lekcja pierwsza - nigyd nie mow o sobie zle - bo jesli objezdza cie kto inny to znaczy ze cie nie lubi i ewentualnie chce ci dogryzc - jesli robisz to sam - to nigdy juz sie z tego nie wykrecisz - po prostu od tej chwili jestes p***** cwaniakeim i lamerem - szkoda
![]() druga rzecz - chcesz zarabiac na czyms co sam ukradles? - wiesz ze to paserstwo? wiez ze za sciagniecei mp3 na wlasny uzytek sa 'zawiasy' i jest to jako niegorzne czesto olewane, ale za 'czerpanie kozysci majatkowych z rzeczy pochodzacej z przestepstwa' - [czyt. paserstwa] zawiasow juz nie ma? i jesli bedzeisz ludziom wciskal zabezpieczony kit to wkoncu ktos doniesie? (prawda jaki mam y piekny kraj?) to trzecie - jestes w jednym lepszy od pozostalych kolesi ktorzy tu przyszli - otwarcie powiedziales o co ci chodzi - i tu masz u mnie plusa - bo reszta sciemniala cos o 'wlasnej muzyce' i 'oprogramowaniu' - a kretaczy nikt nie lubi... pogodz sie z tym ze albo sprzedajesz po i tak zlodziejskich cenach i dopuszczasz mozliwosc ze ktos to sobie na boku przegra - albo idziesz w zaparte, zabezpieczasz i tracisz klientow - bo na bank znajdzie sie taki ktory plyty NIE zabezpieczy i to tyle - nic do ciebei nei mam - ale zycze ci porazki... bo nei lubie takich ludzi z zasady
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
po 1 to nie porazki nie bedzie bo nie zamierzalem bywac tutaj na tym forum, jak juz napisalem to nie intereuje mnie w ogole ta tematyka, co do tego ze okreslilem siebie tak bo zwisa mi co o mnie myslicie, z drugiej strony skad wy wiecie co ja potrafie kim jestem i jaki jestem tym bardziej ze plyt nie nagrywam praktycznie w ogole jak juz to kumplom za darmo z fajnymi mp3, mam stara nagrywarke philipsa ktora wypala z maxymalna predkoscia 4x, podejrzewam ze na niej nawet i tak w stanie nie jestem nic zabezpieczyc, zajmuje sie czym innym intereuje sie czym innym, a jezeli chodzi o tego lamera i cwaniaka, uwazam ze takie zachowanie nie jest lamerskie, cwaniackie owszem
|
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
szkoda ze ni zamierzasz tu bywac - jak juz powiedzialem urazu nie mam - kiedy wyjasniles jak sprawa wyglada (mogles to zrobic wczesniej) urazu nie mam jeszcze bardziej - bo przekonalbys sie ze za wyjatkiem tego jedynego drazliwego tematu na wszystkie inne odpowiedz dostajesz szybka i konkretna...
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
ok mozemy bysmy sie dogadali, ale jak juz mowilem nie zamierzalem tu bywac, a tak poza to to rozesmialem sie tutaj: pewna aukcja na allegro.pl
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
a Pytonek nie ma ochoty tu bywać .. to może odrazu go OUT ![]() Team Members ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|