![]() |
mam ochote wziac post remix'a, dodac KILKA swoich uwag (niecenzuralnych), przykleic i zrobic tak zeby kazdy wchodzacy tu 'm4st4h' wiedzial co o tym mysle...
unikajac przydkich slow powiem ze takie loozactwo i podoba lameria i wszelkiego typu 'lol' (kto wie co ten skrot znaczy i skad sie wzial - reka do gory!) - IRYTUJE MNIE BARDZO! - zwlaszcza ze za takim jezykiem nie idzie wieloletnia praca w specyficznym informatycznym swiatku gdzie taki jezyk jest po prostu codziennoscia - tylko chec bycia 'hackerem', 'mastahem' i innym gooru od 5.5 bolesci... przy barku JAKICHKOLWIEK podstaw... jesli ktos mysli ze jestem w zlym humorze - to ma racje... ale 'wzooc looz - nie penk4j..' lol |
Looooooooodzie w gooooooooooore :D ^_^ :D
|
Cytat:
Cytat:
mamy taki piekny jezyk, a ludzi na necie kalecza go jak sie da !!! przeciez to paranoja!!! mi sie zdaje, ze to wzielo sie z niewiedzy i analfabetyzmu pionierow tego "jezyka" prosty przyklad slowo "wiesz" - ktos nie umial odroznic "wierz" od "wież" i "wiesz" dlatego napisal "wiesh" to bezpieczne, bo w ten sposob nie popelnia sie bledu ortograficznego.. ale tylko pozornie albo "lood" czy "w goore" (to moze byc z angielskiego "oo" jako "u") - po prostu ktos nie wiedzial czy napisac "u" czy "ó" wiec napisal "oo" sadze, ze ten post nie wynika z buractwa autora lecz z zartu, poniekad strasznie mnie to denerwuje... a moze z buractwa? |
dzięki wam wielkie miszcze tera jezdem madrzejszy:cool:
|
Re: Wyjaśnienie
Cytat:
|
Podam ci linka :
http://213.76.135.93/cdr/porady/overburning.php3 |
Wyjaśnienie
jestem mega laikiem i niech mie ktos wtłumaczy co to je overberning i do czego to służy?????? ??? ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:47. |