Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.06.2003, 19:11   #1
kracek
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.08.2001
kracek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Smile wykasowany Bios i jego powtorny zapis

Sluchajcie, moze sie chwale ale udalo mi sie wgrac bios do mojego RICOHA poprzednio calkowicie wykasowanego. Nie mogle znalezc zadnych informacji na ten temat na forum totez chcialem sie podzielic swoimi uwagami na ten temat. Tylko sie nie smiejcie, bo byc moze jest to wszem i wobec znany temat tylko ja o tym nie wiedzialem.
Ano dorastajace dziecko przy kompie to tez pewne zagrozenie, wlaczyl sobie flsha do update biosu i jak sie zaczal instalowac to sie chlopak wystraszyl i zrestartowal kompa. Skutkiem tego byl czarny ekran, a bios plyty glownej wogole sie nie ladowal, zaraz byl zwis. Myslalem ze plyta poszla, ale zaczalem wypinac po kolei urzadzanka i doszedlem ze to moja wypalarka. Juz ja chcialem wyrzucic, bo po kilku probach moje dzialania okazaly sie bezskuteczne, ale eureka. Wypilem Ricoha, wlazlem do biosu plyty gl, wylaczylem dodatkowe urzadzenia ktore byly znajdowane automatycznie i podpialem CDBURNA. System odpalil a winda znalazla naped oczywiscie niesprawny, ale tu juz bylem w domu, odpalilem flasha i bios nagrywareczki ruszyl jak ta lala. Powiedzcie czy nie jestem swietny?! Pozdrowionka dla wszystkich 8)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.06.2003, 19:33   #2
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: wykasowany Bios i jego powtorny zapis

Cytat:
kracek napisa***322;(a)
. Powiedzcie czy nie jestem swietny?!
Alez oczywiscie jestes swietny.
Nie sadze ,zeby w ogole ktos sie znalazl i podwazyl twoja opinie.

Twoje uprawnienia: