![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.08.2001
![]() |
![]()
Sluchajcie, moze sie chwale ale udalo mi sie wgrac bios do mojego RICOHA poprzednio calkowicie wykasowanego. Nie mogle znalezc zadnych informacji na ten temat na forum totez chcialem sie podzielic swoimi uwagami na ten temat. Tylko sie nie smiejcie, bo byc moze jest to wszem i wobec znany temat tylko ja o tym nie wiedzialem.
Ano dorastajace dziecko przy kompie to tez pewne zagrozenie, wlaczyl sobie flsha do update biosu i jak sie zaczal instalowac to sie chlopak wystraszyl i zrestartowal kompa. Skutkiem tego byl czarny ekran, a bios plyty glownej wogole sie nie ladowal, zaraz byl zwis. Myslalem ze plyta poszla, ale zaczalem wypinac po kolei urzadzanka i doszedlem ze to moja wypalarka. Juz ja chcialem wyrzucic, bo po kilku probach moje dzialania okazaly sie bezskuteczne, ale eureka. Wypilem Ricoha, wlazlem do biosu plyty gl, wylaczylem dodatkowe urzadzenia ktore byly znajdowane automatycznie i podpialem CDBURNA. System odpalil a winda znalazla naped oczywiscie niesprawny, ale tu juz bylem w domu, odpalilem flasha i bios nagrywareczki ruszyl jak ta lala. Powiedzcie czy nie jestem swietny?! Pozdrowionka dla wszystkich ![]() ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |