![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2003
![]() |
![]()
Witam!
Mam pewien dylemat, padl mi cd-rom i musze cosik kupic wiec wybur padl na najtansza nagrywarke Lg 48/24/48, tylko sie zastanawiam czy ja odpale u siebie.Muj sprzet to p-166MMX 64mb ram 6gb HDD. Czy wogule istnieje cos takiego jak wymagania systemowe ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Wymagania systemowe??
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Istenie takie cos jak wymagania systemowe - zazwyczaj na www producenta sprzetu jest napisane obok danego urzadzenia jakie sa minimalne wymagania sprzetowe. Hmm nic sie nie powinno zdarzyc jak podłaczysz te nagyrwarke pod taki sprzet - nie osiagniesz poprostu max predkosci zapisu i tyle. |
![]() |
![]() |
#4 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Re: Wymagania systemowe??
Dla Litka 48125S producent podał następujące wymagania: Pentium 166MHz lub wyżej, 64 MB ramu minimalnie. Więc mieścisz się w tych granicach. A co do L.G. to lepiej pomyśleć nad inną firmą
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Polecam dla Ciebie LiteONa 48/12/48 "W". Tym bardziej jezeli ma on sluzyc za czytnik.... Umiesc go jako Primary na drugim kanale i wszystko bedzie oki. Natomiast co do LG to nie mam doswiadczen, ale duzo "Weteranow" forum odradza zakup nagrywarek z tej stajni...
Pozdrawiam.
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.11.2002
![]() |
Re: Re: Wymagania systemowe??
Dla Litka 48125S producent podał następujące wymagania: Pentium 166MHz lub wyżej, 64 MB ramu minimalnie. Więc mieścisz się w tych granicach.
To nie jest całkowicie tak znajomy ma właśnie LITEONA P133 64 RAM i jakis dysk chyba 4.3. Działa świetnie aż dziw bierze !!!!! Czasami wystarczy dorzucić RAM i jest super !!!! pozdrawiam
#7 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
dolaczam sie do kolegow i odradzam LG jednoczesnie polecaja Litka
![]()
#8 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Miałem LG x12...kiedys tam.Zawiodłem się strasznie juz po kilku dniach zaczeła mnie denerwować.NIe potrafiła skopiować najprostrzych zabezpieczeń antypirackich...ehhh..Sprzedałem ją pierwszemu lepszemu i kupiłem sobie LiteOn...
![]() Nie zawiodła mnie ani troszkę... ---------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#10 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#11 |
Member of Blokers.net
![]() |
Cholera tez mam LG16/10/40 od chyba juz 8 m-cy i.... tez przegrywa - tylko chciałbym zobaczyc jak litek "SAM" przegrywa zabezpieczonka
![]() ![]() A co do LG nie mam najmniejszych problemów z w/w nagrywara i jestem b. z nije zadowolony -
#12 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
który nie ma correct EFM encoding a twój LG x16 posiada korekcje EFM.... ![]()
![]() |
#13 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Panowie, dajcie spokoj z tym przekomazaniem sie - wiadomo ze kazdy chwali swoj sprzet, a Egeba poprosil o doradzenie sprzetu, a nie o nauke "skakania kto wyzej".
Mysle Egeba ze najlepiej bedzie jak napiszesz do czego chcesz uzywac wypalarki glownie, na czym Ci najbardziej zalezy : kopiowanie zabezpieczen, jakosc + trwalosc, cena, wytrzymalosc... Do czego glownie bedziesz uzywal tej maszynki... Pozdrawiam. PS. Kazda obecna nagrywara pojdzie na Twoim sprzecie... A jezeli jakas nie zadziala - to nie zadziala zadna.... To jest kwestia standardu. Ja jednak mysle ze nie powinno byc zadnego problemu...
#14 |
Member of Blokers.net
![]() |
![]() A niewiem czy pamietacie na forum ankiede o długosc pewnej czesci ciała - każdy niby obruszony a odpowiedzi tez duzo było ![]() A tak serio każdy sprzet ma swoje za i przeciw np do litków jestem uprzedzony walił sie ejden za drugim a lg jestem naprawde zadowolony (hmmm tak jak z dyskami ibm teraz to wrogowi prezencik w postaci ibm mozna dac ![]()
#15 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Re: Re: Wymagania systemowe??
Cytat:
![]() Polecam Liteon-a
![]() |
![]() |
|
|