![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.10.2002
![]() |
Asus CRW-5224A
Co myślicie o tym napędzie: Asus CRW-5224A a może Teac CD-W548E.
Zamierzam coś kupić do nagrywania ale nie wiem co, podobno TEAC spadł na psy z tym ostatnim napędem. Może wy coś doradzicie. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Nie wiemczy czytałeś ostatni tesh tego TEACA na CDRinfo - okazało sie ze ten TEAC jest zrobiony notabene na bazie bebechów ASUSA wiec ... poczytaj sobie dokładnie " Po dokładnym przeanalizowaniu zdjęć płyty głównej nowego TEACa i Asusa CRW-4816A widać że pod względem budowy - są to te samę urządzenia a różnica tkwi w oprogramowaniu wewnętrznym (firmware)." http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/Teac_CD-W548E/1.php3 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Asus CRW-5224A
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.10.2002
![]() |
Być może że sie TEAC z Asusem mają te same bebechy, ale mówisz o napędzie CRW-4816A, a co z napędem CRW-5224A ??
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Witam
A ja tam nielubie Asus-a bo nielubie kolegi Travis-a ![]() Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Witam ! Zeus spoko - ja nie mam zamiaru rezygnować ze sprzetu ASUSA z powodu jakiegos *********** ( kolegi ) który popsuł nam tu kiedys klimat. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
Jasne kij w d*** Travisowi, a tak serio to ja nie znam napedow ASUSa. Mialem HP a teraz mam LiteOna i nie mam problemow, kumple mieli Ricoha, Samsunga, Teaca i tez nie mieli problemow, inna sprawa jest to ze tezaz maja LiteOna ![]() http://www.cdrinfo.com/Sections/Arti...%2DRW&Series=0 a gdzie jest test Teaca to juz Laser napisal ![]() Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.12.2002
![]() |
Mam ASUSA 4816A i jestem bardzo zadowolony, pewnie z 5224 tez bym byl, polecam !!
|
![]() |
![]() |
|
|