![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.09.2004
![]() |
Wymiana LTR5232527s na SOHR5238S i klopoty :///
Kupilem jakis rok temu LTR i spisywala sie wysmienicie do pewnego czasu...przestal nagrywac i cial plytki przy odczycie....mialem gwarancje wiec zanioslem. Panowie po 2 tygodniach dali nagrywareczke no i wiadomo...bebechy jakies inne->SOHR. I tu zaczyna sie problem poniewaz wydaje mi sie ze cos jest nie tak...nagrywarka nagrywa(narazie) ale podczas odczytu plytek co chwila tnie. Na nero cd speed nie moze sie rozpedzic do 52 a wykresy wygladaja jakos dziwnie
![]() PS.Wykresy maja podobny przebieg...rozpedza sie a pozniej skacze. PS. Mam ustawione DMA, zainstalowane ASPI. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
A ta płyta co jest w teście to jest tłoczona czy wypalana? Jeżeli wypalana, to podaj markę oraz prędkość z jaką została wypalona. Jestem ciekaw co to za nośnik.
Czy na wszystkich płytach tak się dzieje? Podaj jeszcze jaką płytę główną posiadasz, na jakim czipsecie jest oparta. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.09.2004
![]() |
Plytka wypalana, Media Store, na starym TEAC'u z predkoscia x8, plyte glowna mam ECS K7VTA3 (bleee). Zapomnialem jeszcze napisac ze moja nagrywarka ma dziwna przypadlosci podczas czytania plyt...tzn. rozpedza sie i strasznie glosno chodzi, w pewnym momencie cichnie(wtedy jest przyciecie) i dalej rozpedza sie....nie wiem moze faktycznie to wina plytek ale starutki TEAC nawet nie chrupnie na tych samych.
|
![]() |
![]() |
|
|