![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
LG 8080B i track following error
nowa nagrywareczka prosto ze sklepu... i nie nagrywa... sprawdzalem na roznych plytach... system widzi ja prawidlowo, w nero symulacja chodzi dobrze ale jak sie wezme za nagrywanie to mam track following error
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
nie strasz mnie bo jutro wlasni odbiram nowa lg 8080b jak sie dowiesz wiecej to pisz. mysle ze bedziemy utrzymywac kontakt
|
![]() |
#3 |
Gość
|
cala noc walki z tymsprzetem i nic... na poczatku jeszcze widziala zwykle plytki tloczone, teraz juz wali tekstem drive is not ready
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.09.2000
![]() |
Podobne schizy miałem po przerobieniu 8083 na 8080 z biosem 1.06. Dawała sobie radę z niektórymi płytami, buntowała się przede wszystkim na Verbatimach (tych tanich od CMC Magnetics) - zapis tylko 4x oraz na płytach 80 min (TDK d-view poszła dopiero na 2x). Nigdy jednak nie było mowy o tym żeby nagrywarka płyt nie czytała ani nie przyjmowała czystych.
Jeśli ci to nie przeszkadza to powiedz z jakim biosem masz nagrywarkę i dokładnie w jakim sklepie kupowałeś. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
no i problem zostal rozwiazany... zanioslem do sklepu i dostalem nowy tym razem 100% sprawny model... jednym slowem trafil mi sie jakis bubel z fabryki... a co do sklepu to gratuluje im podejscia do kupujacego... szybko wymienili mi na sprawna
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
eh ten Tryton...
ja kupilem LG w Systemie na Wybickiego. Uwazaj na bios 1.08, wersje 1.06 mozesz spokojnie zapodac. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
fabrycznie już z biosem 1.06 |
|
![]() |
#9 |
Gość
|