![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zrób sobie kopię tego obrazu i poćwicz, tam jest na górze taka ikonka nożyczek - z tym bym się pobawił. Mówię na podstawie screenów z http://cue-splitter.medieval.it/ Sam nie używałem, bo można to zrobić szybciej, jak napisałem wyżej. To samo pewnie zrobiłbyś w Nero (jeśli masz) bez nagrywania na CD. |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
Cytat:
I tu właśnie potrzebna była pomoc kogoś z forum żeby to zrobił i potem po kolei podał kolejne kroki, bo się da. ad.2 tak, przerasta mnie obsługa niepotrzebnie skomplikowanych programów gdzie nie ma prostych procedur prowadzących do celu. ad. 3 nawet nie wiem jak się robi obraz płyty bo nigdy mi to do niczego nie było potrzebne mimo że nagrałem już masę płyt CD audio i mp3 i wszystkie są dobrze nagrane. Oczywiście potrafię podzielić plik flac nagrany non-stop przy użyciu goldwave, albo audacity bez użycia cue ale to jest za dużo roboty. Pomyślałem że jak mam plik cue to będzie łatwiej i faktycznie jest dużo łatwiej tylko obsługa CUESpliter jest skandalicznie źle zrobiona. To nie jest ten program, którego skany zamieściłeś. U mnie wygląda to zupełnie inaczej. Mam wersję v2.0.8 (x64) I dalej oczekuje pomocy kogoś kto zamieści kolejne kroki jakie należy zrobić. Na przyszłość, bo mam jeszcze trochę flacow non-stop z plikami cue. Może ktoś się pobawi i zmieści taki tutorial. Dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi. A i jeszcze jedno. Jak ktoś ma do tego programu spolszczenie (do tej wersji) to chętnie przyjmę, bo nigdzie takiego nie widzę. Wylogowało mnie podczas pisania (chyba za ktorki czas wazności logowania) i powstaly powzsze krzaczki nawet w cytacie. Ostatnio zmieniany przez karolxt : 10.07.2024 o godz. 17:48 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
flac, plku, utworów, wyodrębnie |
|
|