Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.07.2024, 13:32   #1
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez karolxt Podgląd Wiadomości
Przepraszam ale komplikowanie prostej operacji przez nagrywanie na RW to nie jest dobra rada.
Zważywszy na czas czekania na odpowiedź, już dawno byś w ten sposób zrobił. Skoro uważasz to za komplikowanie prostej sprawy, a jednocześnie przerasta cię obsługa prostego programiku, to... cóż.
Zrób sobie kopię tego obrazu i poćwicz, tam jest na górze taka ikonka nożyczek - z tym bym się pobawił. Mówię na podstawie screenów z http://cue-splitter.medieval.it/
Sam nie używałem, bo można to zrobić szybciej, jak napisałem wyżej.
To samo pewnie zrobiłbyś w Nero (jeśli masz) bez nagrywania na CD.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.07.2024, 17:40   #2
karolxt
Data rejestracji: 08.07.2024
karolxt w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Skoro uważasz to za komplikowanie prostej sprawy, a jednocześ›nie przerasta cię™ obsługa prostego programiku, to... cóż.
Zrób sobie kopię™ tego obrazu i poć‡wicz, ...
ad. 1 tak, to jest ewidentnie komplikowanie prostej operacji, którą można zrobić przy użyciu tego właśnie niby prostego programiku (wiem bo w końcu mi sie to udało zrobić ale tyko raz, bo tyle naciskałem różnych funkcji że już się pogubiłem co i jak po kolei)
I tu właśnie potrzebna była pomoc kogoś z forum żeby to zrobił i potem po kolei podał kolejne kroki, bo się da.
ad.2 tak, przerasta mnie obsługa niepotrzebnie skomplikowanych programów gdzie nie ma prostych procedur prowadzących do celu.
ad. 3 nawet nie wiem jak się robi obraz płyty bo nigdy mi to do niczego nie było potrzebne mimo że nagrałem już masę płyt CD audio i mp3 i wszystkie są dobrze nagrane.
Oczywiście potrafię podzielić plik flac nagrany non-stop przy użyciu goldwave, albo audacity bez użycia cue ale to jest za dużo roboty. Pomyślałem że jak mam plik cue to będzie łatwiej i faktycznie jest dużo łatwiej tylko obsługa CUESpliter jest skandalicznie źle zrobiona. To nie jest ten program, którego skany zamieściłeś. U mnie wygląda to zupełnie inaczej.
Mam wersję v2.0.8 (x64) I dalej oczekuje pomocy kogoś kto zamieści kolejne kroki jakie należy zrobić. Na przyszłość, bo mam jeszcze trochę flacow non-stop z plikami cue. Może ktoś się pobawi i zmieści taki tutorial.

Dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi.

A i jeszcze jedno. Jak ktoś ma do tego programu spolszczenie (do tej wersji) to chętnie przyjmę, bo nigdzie takiego nie widzę.
Wylogowało mnie podczas pisania (chyba za ktorki czas wazności logowania) i powstaly powzsze krzaczki nawet w cytacie.

Ostatnio zmieniany przez karolxt : 10.07.2024 o godz. 17:48
karolxt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
flac, plku, utworów, wyodrębnie

Twoje uprawnienia: