![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.05.2003
![]() |
Wypalania mp3 z pliku cue
Mam taka sytuacje sciaganelm sobie mp3 w ktorym jest cala plyta. Jest tylko jeden problem to jest jeden track jak go wypale a ja chce zachwoac podzial na tracki (sciezki jak w oryginale) do tego jest dodany plik cue o takiej samej nazwie i w nim znajduje sie dokladne czasy kiedy koncza sie tracki a kiedys zaczynaja jego postac wyglada tak:
PERFORMER "VA" TITLE "Blank and Jones The Mix Volume 2-2CD" FILE "01_va_-_blank_and_jones_the_mix_volume_2-cd1-mod.mp3" MP3 TRACK 01 AUDIO TITLE "The Mix 2 Intro" PERFORMER "Blank and Jones" INDEX 01 00:00:00 TRACK 02 AUDIO TITLE "Walking on Fire" PERFORMER "Evolution" INDEX 01 02:19:16 TRACK 03 AUDIO TITLE "Summer Sun" PERFORMER "Blank and Jones" INDEX 01 07:49:50 oczywiscie tych trackow jest wiecej a dokladnie 17. W zwiazku z tym moje pytanie brzmi: czy mozna ta plytke wypalic z tego pliku mp3 z zachowaniem podzialu na tracki (taki jak w tym pliku cue). Nie wiem kombinowalem w nero ale nic nie znalazlem jedyne co mi do glowy pszylo to podzielic t3n plik mp3 dokladnie tak jak jest zapisane w pliku cue ale bylo by to troche czasochlonne wiec zwracam si do was z prosba. Pozdrwiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|