Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.12.2005, 16:51   #16
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nowy3
Jest to właśnie płytka PHILIPS Audio za 2,20 zł. hehe :p wypalałem ją 8x wczoraj. A dzisiaj gdy ją włozyłem do swojej małej wierzy załanczam i prawie w każdym kawałku jest jakiś przeskok taki charakterystyczny napewno wiecie. Wkurzyłem się bardzo!!! :[

POZDRAWIAM
polecam zakupić płytki Verbatim Pastel, Made in Japan i zapomnieć o problemach.

http://www.nosniki.net/product_info....roducts_id=115

a nagrywarkę jeśli jest na gwarancji to przedmuchać powietrzem, a jak już po gwarancji to rozebrać i oczko delikatnie przeczyścić.

tu moja nieco zakręcona instrukcja rozbierania

http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...28&postcount=4

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 05.12.2005 o godz. 16:56
ed hunter jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.12.2005, 16:59   #17
nowy3
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.07.2004
nowy3 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hmm gdy zrobiłem dalsze te testy to wykazało że jakość jest 100% dobra to niby czemu mi skacze gdy słucham . Dobra ed hunter THX za poświęcenie mi czasu! hmm.. czyli wychodzi na to że trzeba się przezucić tylko i wyłącznie na Verbatim Pastel muszą być naprawdę dobre skoro tak polecacie Ale nadal nie wiem jaka jest odpowiednia prędkość przy zapisie hehe lol :/

POZDRAWIAM
nowy3 jest offline  
Stary 05.12.2005, 17:02   #18
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nowy3
Hmm gdy zrobiłem dalsze te testy to wykazało że jakość jest 100% dobra to niby czemu mi skacze gdy słucham . Dobra ed hunter THX za poświęcenie mi czasu! hmm.. czyli wychodzi na to że trzeba się przezucić tylko i wyłącznie na Verbatim Pastel muszą być naprawdę dobre skoro tak polecacie Ale nadal nie wiem jaka jest odpowiednia prędkość przy zapisie hehe lol :/

POZDRAWIAM
może laser w wieży pada - tak się to objawia. najpierw nie chce czytać nagrywanych.
może też się uświnił i jakieś czyszczenie/dmuchanie by się przydało?

a na tym litku 16x to chyba optimum na dobrych płytach.

dziady - np Memorex tracą dane po kilku miesiącach, o Mintach i innych wynalazkach nie wspomnę. niezłe i tanie są złote BenQ, niestety ostatnio nie spotykane. moje Verbatimy i to nie Pastel nagrane 3.5 roku temu wychodzą w testach jak nagrane wczoraj.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 05.12.2005 o godz. 17:07
ed hunter jest offline  
Stary 05.12.2005, 17:06   #19
nowy3
Nowy na forum

hihi no jest to mozliwe hehe bo stoi ta kupa złomu troszke długo i stoi tak nie ruszana od 3 lat chyba hehe no ok ale czemu czyta reszte płyt i nic nie skacze!!! hmm... widocznie coś z tą płytką musi być nieteges.

POZDRAWIAM
nowy3 jest offline  
Stary 05.12.2005, 23:40   #20
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
[...] niezłe i tanie są złote BenQ, niestety ostatnio nie spotykane. [...]
U mnie są.

Przywieźć?
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 22.12.2005, 20:15   #21
nowy3
Nowy na forum

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...9&page=1&pp=15

I wszystko jasne :/
nowy3 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: