![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Co sądzicie o CD-R Princo 2-48X
Czy ktoś już na tym wypalał i może coś o tych płytach powiedzieć?
Ja nagrałem tylko jedną i jest spoko, myślę że jakość jest lepsza od platinuma i akossa, cena1,20 zł |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
trudno mi powiedziec jak to bylo z jakoscia princo - bo juz nie pamietam - ale jak esperanza i inne akosy, sa to plyty gorszego gatunku
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
No nie wiem... Ja sie bardzo mile zaskoczylem po uzyciu tych plytek - u siebie moge wypalac z maksymalna predkoscia (24X) i nie ma zadnych problemow, zanioslem do kumpla on wypalil z 40 i tez zero blednych sektorow po przeskanowaniu. Juz kiedys duzo osob reklamowalo mi te plyty ale mowilem sobie ze nie moga byc takie dobre bo jakos o nich cicho. Teraz kupilem szpulke i to chyba beda moje plyty. Na pewno sa lepsze od Akossow i Esper, porownywalne jesli nie lepsze od Platinum (zaznaczam to moje zdanie ktore opieram na tym jak sie pala i jak jest z ich odczytem w roznych napedach). Nie wiem osobiscie jak jest z trwaloscia bo mam je od niedawna ale ludzie juz od dawna z nich korzystajacy bardzo je chwala.
PS Plyty te sa produkowane przez wytworce pod swoim szyldem (tj plyta jest wyprodukowana przez princo) wiec nie sadze zeby producent pozwala sobie na wpadki - za bardzo by to ciazylo na jego marce.
|
|