![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Tego to jeszcze chyba niewidzieliscie :D
Witam
Sprawa wyglada tak: Posiadam instalke Windy Xp z licencja MSDN, na plytce tej jest i win xp Pro i HE. Jak klikne prawym przyciskiem myszy na ikonie cd-romu to i wybiore wlasciwosci to pokazuje ze na plycie jest 517MB (1.jpg) a jak otworze plyte i wcisne CTRL+A i wybiore wlasciwosci to pokazuje ................ 965MB !!!!!!!!!!!!!!!! (2.jpg) Jak skopiuje pliki na HD to jest ich ................... 965MB!!!!!!!!!!!! (3.jpg) Co by niebyc goloslownym to zalaczam print screen-y 8) A i to niejest jakies tam bledne wyswietlanie windy, u moich kumpli jest tak samo. ![]() Hehe i co Wy na to ![]() Moje zdanie jest takie ze pliki do win xp pro i HE sie powtarzaja wiec w katalogu np. WXPRO sa fizycznie pliki a w katalogu WXHE sa tylko "odwolania" do plikow w katalogu WXPRO, a moze to jakas najnowsza odmiana overburningu :-D Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|