![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
wypalanie na Philips 3610 - problem
CZESC
mam mozliwosc tanio odkupic philipsa 3610. jest to co parawda tylko 2x ale ma dao-raw'a i wszystko inne poza burn proofem (jak to sie pisze) mam jednak maly problem wzialem owa nagrywarke na testy i pod miom winxp najpierw wypalala gdzies 400 mb a obecnie po tym jak ja wydmuchalem pod cisnieniem ;-) nawet nie przeprowadza kalibracji mocy lasera. Co moze byc przyczyna. czy jest tak zajechana czy tylko jest pzrybrudzona. jezeli moze prosze piszcie rowniez na priva m_kozlowski@poczta.wprost.pl |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
wiesz co -to lepiej idz na gielde i kup sobie Trabanta. Bedzisz mial mniejszy klopot. Mam co prawda tez starego philipsa 382 o podobych "osiagach", chodzacego pod Win98, ale lata robia swoje. Rozbierz go i wyczyc optyke,
to moze cos ci nagra |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Jak chcesz to Ci mogę sprzedać jeszcze jednego Philipsa - z 2 może coś złożysz
![]() PS. 3610 to już 4 letnia konstrukcja i może mieć wypalony laser. |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
chłopie zastanoow sie 2 x .. miałem tę nagrywarkę i w sumie nie powinienem sie o niej źle wypowiadać gdyż mnie nie zawiodła ani razu...ale to był kawał czasu temu....
jednak na tym forum posypało się parę negatywnych wypowiedzi on niej więc dlatego proponuję Ci sie zastanowić ...i kupić coś nowszego .. i nie philipsa ..(przepraszam za moje uprzedzenia do philipsa ale nagrywarek to on nie umie robić ...) pozdro 6 |
![]() |
![]() |
|
|