![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
Wyrównywanie głośności w kompilacji audio
Witam ! Problem jest taki. Jeżeli robię kompilację audio i uwory pochodzą z różnych płyt to wypalają się one z różną głosnością (używam Nero 5580) Wiem że przed wypaleniem, w Wave Edit mogę wyregulować sobie ręcznie poziom głośności każdego utworu osobno, ale jest to żmudne jeżeli robi się to np dla 20 utworów. Poszukuje sposobu aby zrobić to od razu dla całej kompilacji (aby wszystkie utwory od razu uzyskały ten sam poziom głośności) Słyszałem że Feurio ma taką możliwość, ale po sciągnięciu Feurio z CDinfo nie znalazłem tam nigdzie Wave editora. Proszę o pomoc
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Nero terż to potrafi.W zakładce Edycja > Zaznacz wszystko.Póżniej Właściwości>filtry>normalizuj ,wybierz metodę normalizacji i już.Poprostu zaznacz wszystkie utwory.Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki bardzo spróbuję !!!!
|
![]() |
![]() |
#4 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
jak to nie ma. Po pawej stronie ( pod zawartoscia projektu) na dolnej belce masz edytor( chyba ze tak rozciagnalestak obraz, ze przycisk ci sie schowal), potem w edytorze Dodatki i amplituda dla calego projektu) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.03.2002
![]() |
u mnie i tak nero nagrywal z ta sama glosnoscia jaka byla :-(
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Spróbowałem zrobić to w Nero i działa. Wielkie dzięki. Hallmaster nie rób narmalizacji w trybie "max", w tym drugim trybie powinno Ci zadziałać
|
![]() |
![]() |
|
|