![]() |
Nie bede sie skladal.. za przeproszeniem do qupy!
A moje IQ=121. Serio, serio! |
Cytat:
|
Cytat:
A co do IQ - ilosc uytkownikow x przecietne IQ=100(nie przesadzajmy, to norma!) da nam ... no ile? `240.000 pkt MENSA pryszcz! |
kewziu
w sekcji table of... programu masz to co chcesz na tacy / o ile tego własnie potrzebujesz /
a dalej sobie poradzisz :) |
Cytat:
|
[QUOTE]Sebastian997 napisa***322;(a)
[B] Co to jest IQ=121 ? Lichota !!! ;) Taaakk!! Dobra!! To powiedz mi ile jest 2x2 w hexach? Potrafisz? Jak nie: to wieczorem tabliczka mnozenia 2x. PS: jak dla mnie - jestem genialny(z tym wynikiem IQ):-D :-D :-D :P :P |
[QUOTE]Yahol napisa***322;(a)
[B] Cytat:
|
Re: kewziu
Cytat:
jesli twoje IQ jest na tyle niskie,ze potrafisz zrozumiec co czytasz. A jak nie......... to do Cany po patent na metode gwozdzia. PS. Dlaczego mnie tak wkurzaja ci domorosli zabezpieczacze, w koncu powinno mi to wisiec, bo nie splamilem sie kupieniem nawet polowy plyki z czym kolwiek na gieldzie. Chyba stary jestem |
Re: Re: kewziu
Cytat:
Może miałbym dla nich trochę wyrozumiałości gdyby chociaż wymyślili coś oryginalnego w tych swoich "zabezpieczeniach" 8) 8) 8) |
Re: Re: kewziu
Cytat:
qrde to ja legalista jestem :) pozdro ps jak to fajnie zę to już środa /coś jak mały czwartek a czwartek to mały piątek a piatek to mała sobota a nawt lepiej bo perspektywa dwu dnii weekendera 8) / |
Cytat:
To byla ironia!. (jak nie wypalilo - przepraszam!) Straganowi zabezpieczacze to zmora ludzkosci, a na dodatek nie potrafia tego nawet pozadnie zrobic! |
Cytat:
|
Co jak co ale cd protector to na maxa gowno, nawet mi sie nagrywarka nie spoci z odczytem tego cieniaskiego zabespieczenia, to jest zabespieczenie dla lamerow tak na marginesie :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:26. |